Regionální noviny, týdeníky, periodické časopisy a magazíny, denní tisk, časopisy pro děti, zpravodaje, odborné magazíny a další tiskoviny – to vše jsou noviny a časopisy, které jsou vyráběny pomocí ofsetového, digitálního nebo velkoformátového tisku.

Trafika Prodej: -noviny -časopisy -trafika.

Jedná se o první barevný odborný časopis v oboru povrchových úprav, jehož vydavatelem je PRESS AGENCY, s.r.o.. Na nejméně dvaatřiceti stranách zde publikují teoretické a praktické poznatky přední odborníci z příslušných domácích a zahraničních firem, výzkumných, vývojových a pedagogických pracovišť. Hlavními tématy časopisu především jsou: - ...

Mladá fronta je jedním z největších vydavatelských domů v České republice.

Inzerce, inzeráty, inzertní týdeník, Internetová verze: -bezplatná občanská inzerce -placená podnikatelská řádková inzerce -placená podnikatelská plošná inzerce.

Maloobchod,prodej: -papírnictví -papírenské zboží.

Unikátní zpravodajský a komunikační server. Vše o politice.

Ofsetový tisk a digitální tisk. Vyrábíme katalogy, časopisy a reklamní materiály do formátu A2. Tiskneme letáky, prospekty, brožury, vizitky, samolepky, formuláře, tiskopisy a knihy. Knihařské zpracování V1, V2, výsek do formátu B2.

Vydávání měsíčníku Bbarák mapujícího hip hop kulturu u nás i v zahraničí.

Vydavatelská, nakladatelská činnost. Redakce časopisu Automatizace. Odborný časopis pro automatizaci, měření a inženýrskou informatiku.

Vydávání odborných časopisů.

Tiskárna - tisk: - firemní letáky - brožury - časopisy - katalogy - publikace.

TRS - oblastní noviny

Tiskárna, tisk: -polygrafická výroba, ofsetový tisk. Další služby: -obchodní činnost -vydavatelská činnost -zprostředkování služeb v oblasti: -polygrafie (ofsetový tisk-čtyřbarevný).

FERDA Česká reklamní pošta Roznáška, distribuce: -reklamní tiskoviny -letáky, katalogy, noviny. Vkládání, skládání, balení, odeslání: -reklamní materiály -dopisy, včetně tištění adres -atypické expresní zásilky na adresy. Tiskárna-rotační ofset. Distribuce novin -inzertní noviny Jupiter (vydává E.Štastná, ...

Redakce novin Šumperský zpravodaj.

Distribuce domácího i zahraničního tisku.

Příjem inzerce: tel.318696002 fax 318696001 e-mail: inzerce@brdskyspoj.cz. Regionální inzertní týdeník. Inzerce: -soukromá zdarma -plošná placená -sleva při opakované reklamě. Podrobné informace včetně objednávky na www.brdskyspoj.cz.

Reklamní agentura - www.sicco.cz. Vydavatel týdeníku Kolínský PRES - www.pres.cz.; OBZORY Kutnohorska - www.obzorykutnohorska.cz. Centrum sportovních cen GLADIATOR - www.sportovniceny.cz: - poháry, trofeje, plastiky, plakety, medaile, vlajky, nášivky, diplomy, odznaky rytectví. Rekreační a sportovní středisko U Starého Rybníka ...

Dovoz a distribuce cizojazyčné literatury: -zahraniční knihy, encyklopedie, učebnice, slovníky, CD, gramatika (angličtina, němčina) -zjednodušená četba Penguin Readers -exkluzivní zastoupení pro ČR vydavatelství Longman -moderní i klasická beletrie -novinky každý týden -online nákup -odborná literatura z celého ...

Vydavatelství tiskovin, katalogů a kalendářů, které vydává informační týdeníky.

Nezávislé regionální noviny VOX regionu Tišnovsko. Cestovní agentura BANANA TRAVEL. Soudní znalec v oboru motorová vozidla. Pronájem bytů a nebytových prostor v Tišnově.