Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.
Oblastní muzeum Praha - východ, příspěvková organizace

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.
Oblastní muzeum Praha - východ, příspěvková organizace

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

Hudební divadlo v Karlíně
Hudební divadlo Karlín je jedno z nejstarších a největších hudebních divadel v České republice. Počtem 921 míst se řadí ke druhému největšímu v Praze. Bylo založeno v roce 1881 a nabízí širokou škálu muzikálů, operet a koncertů. Divadlo prošlo několika rekonstrukcemi, naposledy v roce 2006, aby se stalo moderní scénou s komfortním zázemím pro ...
Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o. - filmová a televizní produkce
V naší tvůrčí dílně transformujeme nápady na skutečnost. Od srdcervoucích hraných filmů, přes poutavé dokumenty, až po magické animované světy a napínavé televizní seriály – my to všechno oživujeme. S láskou se věnujeme každému detailu, ať už jde o animovaný snímek, dokument nebo thriller.
Bionaut s.r.o. - filmová a televizní produkce
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Nabízím natáčení svateb, hodů, křtů, svatých přijímání a dalších akcí.

Vydavatelství deníku Právo.

Hudební skupina SIXTIES. Hrajeme akustickou hudbu ve stylu country, folk, pop i rock.

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, ...

Seznamovací kancelář: -tuzemské, zahraniční pobyty pro nezadané.

Pořádání: -mezinárodní festival slovenského folkloru.

Daňový poradce, vedení účetnictví. Účetní, účetnické práce. Daňové poradenství, daně.

Vydavatelství - časopisy a noviny cestování, dům, byt a zahrada, ekonomie, rodina a děti, sport, zdraví. Knihy historie, hobby, ekologie, dětské, kuchařky - katalogy.

Nabízíme natáčení kulturních, společenských a dalších akcí.

E - shop - hudební CD - materiál na výrobu oděvů - odborná literatura - oděvy - oděvní doplňky - historické sklo Půjčovna - kostýmy Pořádání - umělecké vystoupení - šerm (renesance, gotika, baroko, rokoko, ...) - tanec (moderní, klasický, orientální, ...) - hostesky - mažoretky - ohňová show, ...

Cimbálová muzika. Folklorního sdružení zabývajícího se cimbálovou muzikou.

Natáčení - svatby - křtiny - párty - narozeniny - rodinné událostistřih - zpracování video záznamu

Zajišťujeme hudební produkci na firemních večírcích, soukromých oslavách, promocích a svatbách.

Soubor bulharských lidových tanců.

TJ Sokol Račice disponuje sokolovnou se sálem s kompletním zázemím pro sportovní činnost oddílů pro děti, mládež a dospělé. Sál s pódiem a galeriemi je vhodný též pro kulturní vyžití. Součástí budovy je klubovna TJ a hospoda. Dalším sportovním oddílem je oddíl kopané s vlastním hřištěm a tribunou s kabinami a sociálním zázemím.

Vydávání - časopis pro předškoláky.

Nabízí - taneční kurzy pro děti a juniory, letní taneční semináře, šití - taneční kostýmy.

Agenturní činnost v oblasti kultury a umění. Nabídka vystoupení krojované podlužácké dechové hudby.

Kaplička Hodonín. Pořádání výstav: -obrazy - grafika - kresby a fotografie - plastiky - keramika a umělecká díla ze skla a šperků.

Akce - orientální tanec, výuka - orientální tance. Orientální tance - vystoupení na firemních akcích, městských slavnostech.