Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.
Oblastní muzeum Praha - východ, příspěvková organizace
Ploom

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.
Oblastní muzeum Praha - východ, příspěvková organizace
Ploom

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Bionaut s.r.o. - filmová a televizní produkce
V naší tvůrčí dílně transformujeme nápady na skutečnost. Od srdcervoucích hraných filmů, přes poutavé dokumenty, až po magické animované světy a napínavé televizní seriály – my to všechno oživujeme. S láskou se věnujeme každému detailu, ať už jde o animovaný snímek, dokument nebo thriller.
Bionaut s.r.o. - filmová a televizní produkce
Modelky a modelové - hostesky - děti - fotoprodukce - produkce - choreografie - pořádání eventů - promoakce - výroční akce - konference - plesy - obchodní centrapořádání - modní přehlídky - firemní akce na klíč - castingy.

Taneční soubory - FILIGRÁN - MALÉ F Pořádání - taneční festival NATŘIKRÁT.

Skupina šermířů Pořádá - historická a ohnivá vystoupení.

Pronájem - technika Videoklipy - firemní prezentace - záznam akcí - TV produkce - postprodukce Výroba - televizní a rozhlasová reklama - dabing Vysílání - zpravodajství pro TV PRIMA.

Nezávislé divadlo - loutkové - výtvarné - hudební - pohybová improvizace - vhodné pro školy, školky, rodiče s dětmi.

UMĚLECKÁ GALERIE: -výstava a prodej -prodejní obrazová galerie -obrazy, výtvarná díla. Akademický malíř - Josef Mathias Minařík si Vás dovoluje pozvat do Galerie MATHIAS v nově renomovaném klášteře Svaté Voršily, (bývalé Technické muzeum) kde je stále prezentováno přes sedmdesát předních výtvarných umělců z celé naší vlasti i ...

Služby: Pořádá -kulturní akce -zábavy -masopustní průvody

Výklady karet od zkušených kartářek Vám mohou dát alternativní pohled na věci budoucí. Výklad budoucnosti pomocí karet Vám provede kartářka, kterou si vyberete na webu. Stačí zavolat 906 50 60 50 a zvolit klapku.

Regionální rozhlasové vysílání FREE rádio, Freečko.

Produkční a umělecká agentura: -organizace společenských a firemních akcí, plesů, vánočních večírků, dětských dnů, promo akcí, eventů, koncertů, městských slavností, slavnostních otevření a dalších zábavných akcí.

Videonatáčení. Natáčení obřadů - svatby, promoce, pohřby, narozeniny.

Reklamní agentura Organizace - konference - kongresy Mystery shopping - monitorování cen - sampling - event marketing, ... Organizace - semináře Pořádání - firemní a společenské večírky.

Natáčení: - záznamy z kulturních, sportovních a společenských akcí - reportáže - dokumenty - reklamy, nelineární střih videa.

Architektonické služby - projekty interiérů Projektová činnost - domy Malování - grafika - obrazy Projekty - venkovní zahrady a parky.

Rámování: - paspartování. Prodej: - obrazy - reprodukce.

Natáčení: - videozáznamy včetně postprodukce, zpracování - video titulky, dabing, střih. Hudebník: - piano, klávesové nástroje, nonartificiální žánry - skladatel - aranžování hudby - zvuková režie - mix, mastering - hudební postprodukce Poradenství.

Filmové studio. Výroba: - videoklipy - dokumentární i hrané filmy - znělky - reklamní spoty.