Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.
Oblastní muzeum Praha - východ, příspěvková organizace

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.
Oblastní muzeum Praha - východ, příspěvková organizace

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Hudební divadlo v Karlíně
Hudební divadlo Karlín je jedno z nejstarších a největších hudebních divadel v České republice. Počtem 921 míst se řadí ke druhému největšímu v Praze. Bylo založeno v roce 1881 a nabízí širokou škálu muzikálů, operet a koncertů. Divadlo prošlo několika rekonstrukcemi, naposledy v roce 2006, aby se stalo moderní scénou s komfortním zázemím pro ...
Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o. - filmová a televizní produkce
V naší tvůrčí dílně transformujeme nápady na skutečnost. Od srdcervoucích hraných filmů, přes poutavé dokumenty, až po magické animované světy a napínavé televizní seriály – my to všechno oživujeme. S láskou se věnujeme každému detailu, ať už jde o animovaný snímek, dokument nebo thriller.
Bionaut s.r.o. - filmová a televizní produkce
Zprostředkování - mobilní casino pro firemní večírky, soukromé akce a párty.

Internetová prodejní galerie Prodejní galerie - internetová a kamenná. Provoz - hudební agentura.

Fotografování svatby, firmy, sport. Natáčení - svatby - reklamní spoty - sportovní akce

Audiovizuální technika Reklamní činnost Poskytování - služby v oblasti veletrhů (výběr veletrhů na míru, vyřízení veškerých formalit s pořadateli veletrhů, architektonické návrhy expozic a jejich realizace) Tisk- prospekty, etikety, ... Návrhy-firemní grafika Montáž-pódia.

Galerie - obrazy - akvarely - fotografie - keramika - sochy.

Profi soubor se zahraničními angažmá - kapela, hudební těleso. Programy pro plesy, firemní večírek, rauty, svatba, oslava, taneční večery. Repertoár o 400 skladbách - dechovka, evergreeny, moderní pop a rock hudba. Živá poslechová hudba s moderátorem. Ozvučení a osvětlení vlastní

Taneční studio. Cvičení: - po porodu - pilates - jóga - kondiční tancování - ...aby záda nebolela - kurzy tance.

Příprava, realizace, pořádání: - firemních akcí - teambuildingových programů - family day - vánoční večírky - zimní programy. - promoakce.

Kurzy - zumba pro dospělé i pro děti - orientální tance.

Online televizní vysílání.

Služby: -kompletní televizní štáb s veškerou běžně užívanou televizní technikou -natáčení prezentačních videí, pořadů, reportáží, videoklipů, reklam, spotů -záznamy kulturních a společenských akcí -střih, obrazová postprodukce, zvukový mix, dabing, titulky, grafika, DVD authoring -kompletní dodávka audiovizuálních děl na klíč.

Výstavba a provoz televizních kabelových sítí. Zajišťujeme provoz infokanálu TKW-info a provoz kompaktní kabelové sítě.

Služby: MP production -hudební servis -kulturní servis -moderování, osvětlování a zvučení společenských, firemních, zábavných a sportovních akcí.

Taneční studio - nabízí kurzy stepu, street dance a jazz dance pro všechny věkové a pokročilostní úrovně, ale i taneční vystoupení a předtančení na objednávku.

Pořádání: - kulturní program pro prezentační akce, plesy, vánoční a výroční večírky moderátory - zajistíme zpěváky, umělecké soubory.

Jeskyně Balcarka patří díky své bohaté krápníkové výzdobě k nejbohatší jeskyni v Moravském krasu. Nachází se jižně od Ostrova u Macochy. Provozní doba jeskyně je od března do listopadu.

Tvorba a výroba: - filmy - videoprogramy - multimédia - rozhlasové a TV spoty.

Video televizní a 3D grafika: - animace. Reklamní agentura. Tisk DTP Webdesign Audio tvorba.

Výroba - prezentační filmy a reklamyaudiovizuální tvorba Realizace - výroba - www stránky - firemní prezentace na DVD.

Národní divadlo v Brně, Mahenovo divadlo: -činohra -malá scéna Předprodej vstupenek Dvořákova 11, Brno

Taneční škola, výuka: -společenské tance -taneční kurzy -minitaneční -základní taneční -taneční pro vysokoškoláky a dospělé.

Umělecká a reklamní agentura: -koncerty -plesy -rauty -svatby. Služby: -provoz kulturních zařízení -reklamní činnost -rozmnožování nosičů (obraz, zvuk).