Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.
Oblastní muzeum Praha - východ, příspěvková organizace
Ploom

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.
Oblastní muzeum Praha - východ, příspěvková organizace
Ploom

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Bionaut s.r.o. - filmová a televizní produkce
V naší tvůrčí dílně transformujeme nápady na skutečnost. Od srdcervoucích hraných filmů, přes poutavé dokumenty, až po magické animované světy a napínavé televizní seriály – my to všechno oživujeme. S láskou se věnujeme každému detailu, ať už jde o animovaný snímek, dokument nebo thriller.
Bionaut s.r.o. - filmová a televizní produkce
Kulturně-produkční agentura PEAS Production: -koncerty, akce hudebníka, taneční párty. Příprava a organizace: -koncertní turné předních našich i zahraničních umělců -návrh a realizace "akcí na klíč" dle přání a potřeb klienta, firmy, společnosti, obce, politické strany -artist management, zastupování umělců -booking kapel ...

Centrum volného času. Dům dětí a mládeže, DDM.

Výroba zpravodajských reportáží. Výroba prezentačních filmů měst, obcí a regionů. Výroba reklamních spotů. Návrh a správa webových stránek.

Sázková kancelář. Infolinka 267 218 218.

Historický tanec a šerm. Scénky. Hrátky s ohnivými vějíři, poikami, palicemi, plivání ohně.

Taneční škola Vlasty a Vladimíra Buryanových. Kurzy společenských tanců, pohybová výchova, speciální kurzy - zumba, salsa, argentinské tango. Taneční kluby, plesové formace. Děti-mládež-dospělí.

Moravská umělecká agentura, nabídka, zprostředkování: -umělci, šerm, zpěváci, herci, konferenciéři, módní přehlídky, kouzelníci, artisté, tanečníci, lidoví vypravěči, humoristé -zábavné pořady, imitátoři, hudba, soutěže, divadla i pro děti, šerm, módní přehlídky, mažoretky, výchovné pořady -soubory (orchestry) dechové, ...

Klub, club: -kulturní pořady -Oldies Party. Restaurace - vinárna - letní zahrádka.

Musilka. Služby: -pořádání, zprostředkování kurzů a kulturních akcí. Kurzy: -jazykové -pohybové pro děti i dospělé (zumba, zumba gold, jóga, pilates, powerjóga. bodyform, tchaj ťi) -psychologické kurzy.

Nezávislé regionální noviny VOX regionu Tišnovsko. Cestovní agentura BANANA TRAVEL. Soudní znalec v oboru motorová vozidla. Pronájem bytů a nebytových prostor v Tišnově.

ZOO-PARK Vyškov je zaměřen především na chov primitivních i exotických druhů domácích a hospodářských zvířat.V současné době chováme 133 druhů a plemen zvířat ve 456 exemplářích. Jsou u nás savci - hlodavci, lichokopytníci, primáti, sudokopytníci, šelmy, králíci, plazi-ryby, ptáci - brodiví, dravci, hrabaví, měkkozobí, ...

Archeologická expozice ze starší doby kamenné. Věstonická venuše. Otevřeno: - duben a říjen: - pouze v sobotu a neděli - 9:00 – 16:00 - květen – září: - denně mimo pondělí - 8:00 – 17:00.

Služby: - pořizování videozáznamů: - svatby, oslavy. - digitální zpracování záznamu: - obrazová a zvuková režie, triková animace.

Regionální muzeum Synagoga. Jediná na Moravě dochovaná synagoga tzv. polského typu pochází v jádře z poloviny 16. století.

Služby: -filmová, reklamní produkce -natáčíme propagační filmy, reklamy, videoklipy i animace -klademe důraz na moderní technologie -interaktivní média a maximální kvalitu -první holografická reklama v České republice.

Najdete nás v Divadle Reduta. Divadelní společnost Frída nabízí dvanáct autorských představení Sex, drogy a rokenroll, Jako Thelma a Louise, Frankie and Johnny a další. Hrají herci Martin Trnavský, Radim Novák, Bára Munzarová, Božidara Turzonovová a další. Společenské akce na klíč.

Služby: -natáčení videa, reklamních spotů.

Služby: -cestovní agentura a činnost podporující příjezdovou turistiku do destinace PODYJÍ -regionální výstavy-realizace -organizace konferencí a seminářů -tvorba scénáře, produkce, organizace kulturních a společenských akcí -půjčovna kostýmů - období gotika -obchodní činnost -agenturní činnost

Alex band kapela -hudební produkce na tanečních zábavách, firemních akcích, oslavách, plesech a maturitních večírcích

Divadlo: -hudební divadlo -muzikál.

Taneční kurzy pro dospělé, děti, mládež. Taneční ukázky, přednášky, besedy.

Kvalitní divadlo pro děti i dospělé..

Taneční klub: -sportovní tanec-latinskoamerický a standardní -tanec pro děti a mládež i dospělé -pohybová průprava -základ tance samba, rumba, chacha, paso doble, jive, waltz, tango, valčík, slowfoxtrot a quckstep -výkoností tanec. - kurzy Taneční pro dospělé i mládež - kurzy latina dance lady´s pro dívky a ženy bez partnerů - ...