Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.
Oblastní muzeum Praha - východ, příspěvková organizace
Ploom

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.
Oblastní muzeum Praha - východ, příspěvková organizace
Ploom

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Bionaut s.r.o. - filmová a televizní produkce
V naší tvůrčí dílně transformujeme nápady na skutečnost. Od srdcervoucích hraných filmů, přes poutavé dokumenty, až po magické animované světy a napínavé televizní seriály – my to všechno oživujeme. S láskou se věnujeme každému detailu, ať už jde o animovaný snímek, dokument nebo thriller.
Bionaut s.r.o. - filmová a televizní produkce
Výstavy, galerie. -výtvarná, sochařská díla. Cílem výstavního programu Domu umění je představovat důležité domácí zástupce aktuálního umění a informovat o výtvarném dění na světové scéně, především v blízkém evropském kontextu.

Kulturní středisko, dům*: -pořádání, zprostředkování kulturních akcí -pronájem prostor.

Televizní studio: -redakce dokumentárních a komerčních televizních programů -partner slovenské TV JOJ v ČR -propagační dokumenty pro firmy, reklamní spoty a vizitky -přímé přenosy a obrazové záznamy na více kamer.

Výstava, prodej: -modelové železnice, kolejiště, vláčky.

Svatební video. Profesionální natáčení svateb a jiných akcí. Délka a styl natáčení svatebního videa dle přání zákazníka, případně možnost výběru z několika balíčků. Další služby: -natáčení firemních akcí, plesů -střih a zpracování vašeho videa -výroba pozvánek, oznámení a fotoalb.

Výstavy: -zaměření především na současné české umění žijících autorů -kresby, obrazy, sochy.

Vydavatelství, prodej, e-shop: -hudební časopis Opus musicum -knihy, knižní publikace hudebního písemnictví.

Prodej: -tabákové výrobky -noviny, tisk, časopisy.

Paleta–Centrum volného času. Pobočka JUNIOR – DDM Brno. Kurzy: -cvičení -keramika -aerobic -orientální tance -klub maminek -výtvarně dramatický -jóga -country dance -break dance.

Filmové studio. Výroba, tvorba: - Filmová prezentace firem, obcí a škol na CD, DVD a Bluray - Zpracování videozáznamu na počítačové střižně - Přepis 8mm a 16mm filmů na video - Natáčení společenských, sportovních a kulturních událostí - Videozáznam svatebního dne - Duplikace videopořadů - Multimediální DVD, CD.

Okresní nezávislý týdeník. Informace z regionu, kultura, sport. INZERCE: tel. 516 453 974, 724 101 413 -řádková -plošná. Ceny: -privátní-zdarma -podnikatelská řádková -podnikatelská plošná. Příprava podkladů pro tisk: -knihy -brožury -bulletiny -ceníky -plakáty -letáky -katalogy -vizitky.

Muzeum. Hradní správa sbírek: Hradní 1, tel.:516452090. Plačkova 6, tel.:516454601.

Kino. Pronájem: -sál i přilehlé prostory. Zajištění rychlého občerstvení. Možnost umístění reklamy na plakátech kina.

Městské kulturní středisko. Služby: -informace -Zpravodaj města Letovic -vydavatelství, distribuce, prodej, inzerce -předprodej a rezervace vstupenek na kulturní pořady MKS -pronájem prostor pro různé akce -jazykové kurzy -němčina, angličtina -taneční kurzy -distribuce a prodej -Paměti města Letovic -film o ...

Muzeum: - Moravský kras - Nejstarší hutě - Litina - Historie hradu Blansko - Historické interiéry zámku - Historie měřicí techniky

Multikanálové rádio. Kabelové rozvody. Moderované vysílání: -VALC Live - frekvence 103, 4 MHz. NON-STOP hudební kanály: -VALC1 Gold, VALC2 Country, VALZ3 Hit, VALC4 Rock, VALC5 Classic, VALZ6 Valcarka. Nabídka internetových služeb: -tvorbu klasických statických stránek (html, wml), s využitím JavaScriptů -dynamické ...

Koncertní a reklamní agentura. Kulturní a společenské centrum: -koncerty -přednášky -módní přehlídky -společenské akce -taneční večery.

Komplexní reklamní služby v oblasti TV a rozhlasové produkce a nákupu médií v České republice a zahraničí: -výroba a zajištění vysílání TV reklam ve všech televizích v ČR -výroba a zajištění vysílání rozhlasových reklam v regionech a celé ČR -natáčení a výroba reklamních a uměleckých videofilmů,TV spotů, internetových ...

Kurzy a semináře - tance FLAMENCO A JAZZ - večerní kurzy pro začátečníky a pokročilé - muzikálový tanec Vystoupení po objednání

Kurzy - vaření Firemní a teambuildingové akce - oslavy