Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.
Oblastní muzeum Praha - východ, příspěvková organizace
Ploom

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.
Oblastní muzeum Praha - východ, příspěvková organizace
Ploom

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

Bionaut s.r.o. - filmová a televizní produkce
V naší tvůrčí dílně transformujeme nápady na skutečnost. Od srdcervoucích hraných filmů, přes poutavé dokumenty, až po magické animované světy a napínavé televizní seriály – my to všechno oživujeme. S láskou se věnujeme každému detailu, ať už jde o animovaný snímek, dokument nebo thriller.
Bionaut s.r.o. - filmová a televizní produkce
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Služby - fotografování - reportážní a průkazkové fotografie - natáčení videozáznamů - video přepisy na DVD

Prohlídkový okruh zahrnuje stálé expozice, věnované literární historii od 9. do 21. století, dočasné výstavy těžící z bohatého zázemí moravských autorů, tedy básníků, prozaiků, dramatiků, ilustrátorů a vydavatelů knih. Návštěvníci se seznámí s historií benediktinského kláštera od jeho založení v 11. století, přes barokní přestavbu (Jakub Blažej ...

Divadelní a kaskadérská společnost Štvanci: - šermířská vystoupení - rytířské turnaje na koních.

Army park, služby: - military zábavní park - vojenské muzeum - paintball.

Zábavní a obchodní centrum: -multikino Ster Century, tel. rezervace: 547 422 251 -restaurace -obchody -dětský koutek -playstation -planet bowling

Profesionální ohňová show - vystoupení fire show - orientální fakírská show.

Služby: - výroba audiovizuálních pořadů, propagační a reklamní spoty, dokumenty, reportáže - fotoslužby

Vydavatelství, nakladatelství. Tiskárna, tiskařské práce: -ofsetový tisk Romayor314 - 331x488 mm Adast Dominant- 370x515 mm -knihtisk, knihařské práce -fotosazba -číslování, perforování tiskopisů, dotisk -bibliofilské tisky -čtyřbarevný tisk do formátu A3. Výroba: -vizitky, pozvánky, dopisní obálky, pohlednice, svatební ...

Grafické studio - corporate design, logotypy, vizitky - letáky, plakáty, katalogy - inzeráty, pozvánky - banery, billboardy - sazba a zlom tiskovin - zprostředkování tisku Video studio - natáčení svateb, reklam, reportáží - kulturní, sportovní a rodinné události Fotografování - reportážní a krajinářské ...

Služby - fotografování - střih a scénář k dokumentárním filmům

Služby: -soukromé akce v prostorách vily (oslavy narozenin, svatby aj.) -firemní prezentace, semináře a společenská setkání -venkovní grilování -cateringové služby -ochutnávky vín s místními vinaři a sommeliery ad.

Nabídka volnočasových aktivit pro rodiče s dětmi.

Umělecká agentura. Spolupracujeme s Janáčkovou operou ND v Brně, s předními umělci a uměleckými tělesy nejen České republiky, s Českou televizí a Českým rozhlasem.

Fotografování Natáčení představení, párty Grafické návrhy tištěných materiálů.

Svatební fotografie včetně zpracování - Brno a okolí Svatební videa včetně zpracování.

Reklamní agentura Organizace - konference - kongresy Mystery shopping - monitorování cen - sampling - event marketing, ... Organizace - semináře Pořádání - firemní a společenské večírky.

Výroba - prezentační filmy a reklamyaudiovizuální tvorba Realizace - výroba - www stránky - firemní prezentace na DVD.