Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.
Oblastní muzeum Praha - východ, příspěvková organizace
Ploom

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.
Oblastní muzeum Praha - východ, příspěvková organizace
Ploom

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

Bionaut s.r.o. - filmová a televizní produkce
V naší tvůrčí dílně transformujeme nápady na skutečnost. Od srdcervoucích hraných filmů, přes poutavé dokumenty, až po magické animované světy a napínavé televizní seriály – my to všechno oživujeme. S láskou se věnujeme každému detailu, ať už jde o animovaný snímek, dokument nebo thriller.
Bionaut s.r.o. - filmová a televizní produkce
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Areál půjčovny lodí pod VÝKLOPNÍKEM. Půjčovna: - kajutové lodě - motorové čluny - rafty - kanoe Technická památka VÝKLOPNÍK Pořádání akcí pro školy (exkurze, školní výlety, prohlídky pamatníku, odborný výklad), firemní akce, kulturní akce.

Zabýváme se tvorbou tiskovin a dokumentárních filmů.

Výkup: -obrazy -sochy -originální korespondenci -knihy -fotografie apod. Galerie výtvarného umění. Pondělí zavřeno.

Kulturní dům. Společenské akce.

Výroba, rozmnožování, nahrávání a distribuce zvukových a zvukově- obrazových záznamů. Natáčení dokumentů a krátkých filmů. Grafické návrhy loga, vizitky, tiskoviny, pozvánky. Tvorba - webové stránky - internetové prezentace.

Taneční klub zabývající se cloggingem, country tanci, country show a line-dance.

Maloobchod, prodej smíšené zboží: -průmyslové zboží -domácí potřeby -drogerie, drogistické zboží -papír -hračky. Trafika, prodej, maloobchod: -denní tisk, noviny, časopisy -cigarety, tabák -cukrovinky -nápoje: -nealkoholické-limonády -alkoholické-pivo -příjem sázek, terminál SAZKA. Cykloservis, prodej, servis a opravy: -jízdní ...

sítotisková a ofsetová tiskárna. Tisk: -hospodářské tiskopisy k propagaci vaší firmy -letáčky -brožurky -katalogy -oznámení-svatební, smuteční. Výroba a tisk: -samolepky. Potisk: -polyetylenové, igelitové tašky včetně dodání. Potisk: -textilní materiály a reklamní předměty-tužky, zapalovače.

Trafika. Prodej: -tisk, noviny, časopisy.

Promítání filmů pro děti i pro dospělé - pořádání filmových seminářů

Výroba,zpracování,provoz regionální kabelové televize.

Sítotisk, tisk: -potisk všech druhů materiálů a tvarů -trojrozměrné předměty-rastrový tisk -rotační sítotisk-potisk skleniček -slepotisk -zlacení -samolepky s výsekem. Výroba, prodej: -praporů (prapor) a vlajek (vlajka, vlajky) kompletní s potiskem. Vypalování motivů do dřeva. Zhotovování obalů z fixážní (bublinkové) fólie, ...

Nabízím natáčení svateb, hodů, křtů, svatých přijímání a dalších akcí.

Seznamovací kancelář: -tuzemské, zahraniční pobyty pro nezadané.

Nabízíme natáčení kulturních, společenských a dalších akcí.

Cimbálová muzika. Folklorního sdružení zabývajícího se cimbálovou muzikou.

Zajišťujeme hudební produkci na firemních večírcích, soukromých oslavách, promocích a svatbách.

Agenturní činnost v oblasti kultury a umění. Nabídka vystoupení krojované podlužácké dechové hudby.