Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.
Oblastní muzeum Praha - východ, příspěvková organizace
Ploom

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.
Oblastní muzeum Praha - východ, příspěvková organizace
Ploom

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

Bionaut s.r.o. - filmová a televizní produkce
V naší tvůrčí dílně transformujeme nápady na skutečnost. Od srdcervoucích hraných filmů, přes poutavé dokumenty, až po magické animované světy a napínavé televizní seriály – my to všechno oživujeme. S láskou se věnujeme každému detailu, ať už jde o animovaný snímek, dokument nebo thriller.
Bionaut s.r.o. - filmová a televizní produkce
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Kaplička Hodonín. Pořádání výstav: -obrazy - grafika - kresby a fotografie - plastiky - keramika a umělecká díla ze skla a šperků.

Muzeum Kyjov - prohlídky stálých expozic a krátkodobých výstav - pronájem prostor v nově rekonstruovaném secesním sále - kulturní vystoupení - školení, semináře - kongresy i obchodní prezentace

Prodej: - denní tisk, časopisy - cigarety, tabák.

Hudební spolek. Slovácká dechová hudba.

Provozování: - soukromé vojenské muzeum, knihovna, kino. Přednášky o historii a vojenské technice. Půjčování knih s vojenskou tematikou. Vojenskohistorické bojové ukázky. Prohlídky na základě předchozí telefonické dohody.

Dechová hudba Šohajka. Podlužácká hudební kapela.

Hvězdárna: -poradenství a pozorování hvězd -astrologie. Vstupné: -10, -Kč. Provoz: -každý pátek.

Pořádání kulturní akce pro děti a dospělé

Prodej - knihy - časopisy - noviny.

Strážnická cimbálová muzika Michala Miltáka.

DJ David. Veřejné ozvučení a laserové projekce.

Opravy a údržba motorových vozidel. Nabídka vystupování cimbálové kapely na plesech, svatbách a společenských akcích.

Natáčení: - záznamy z kulturních, sportovních a společenských akcí - reportáže - dokumenty - reklamy, nelineární střih videa.

Architektonické služby - projekty interiérů Projektová činnost - domy Malování - grafika - obrazy Projekty - venkovní zahrady a parky.

Služby: MP production -hudební servis -kulturní servis -moderování, osvětlování a zvučení společenských, firemních, zábavných a sportovních akcí.

Služby: -natáčení svateb -natáčení kulturních a společenských událostí.

Zámek. Museum s expozicí lidové keramiky, hudebních nástrojů, sbírka obrazů a knihovna. V okolí zámku je anglický park založený v l. polovině 19. stol.

Muzeum. - prohlídky stálých expozic a krátkodobých výstav - pronájem prostor v rekonstruovaném secesním sále Evropa pro kulturní vystoupení, školení, semináře, kongresy i obchodní prezentace.