Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.
Oblastní muzeum Praha - východ, příspěvková organizace
Ploom

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.
Oblastní muzeum Praha - východ, příspěvková organizace
Ploom

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Bionaut s.r.o. - filmová a televizní produkce
V naší tvůrčí dílně transformujeme nápady na skutečnost. Od srdcervoucích hraných filmů, přes poutavé dokumenty, až po magické animované světy a napínavé televizní seriály – my to všechno oživujeme. S láskou se věnujeme každému detailu, ať už jde o animovaný snímek, dokument nebo thriller.
Bionaut s.r.o. - filmová a televizní produkce
Taneční studio: - taneční, fitness lekce pro dospělé a děti - latinskoamerické tance - flirt dance - balet - zumba - pilates - power jóga.

Videostudio, služby - natáčení filmů, reklamních spotů, videozáznamů.

Služby: - ozvučení - zajištění kulturních akcí, firemních párty, akcí pro děti - pronájem velkoplošného stanu a pódia.

Vydavatelství VLTAVA-LABE-PRESS. a. s. (VLP) patří mezi nejsilnější vydavatelské domy v České republice. Zaměřuje se na vydávání regionálních deníků. Vydává celkem 71 Regionálních titulů s regionálními zprávami zejména na Hlučínku, Opavsku, Karvinsku a Ostravsku. Máme 630 tisíc čtenářů denně a 1.26 miliónu online čtenářů, pro které nabízíme 71 ...

Služby: - videoprojekce i videozáznamy z kulturních, sportovních, firemních a společenských akcí - internetový stream - firemní, prezentační, instruktážní videofilmy, videoklipy - mobilní fotoateliér - zajištění, realizace společenské, firemní a kulturní akce

Tvorba, natáčení: - reklamní, produktové video - dokumentární firmy.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Sklenářské práce, rámování a paspartování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Potrubní a pozemní doprava (vyjma železniční a silniční ...

Činnost: - taneční škola - výuka tance - taneční kurzy . Sportovní tanec pro děti.

Prodej, e-shop: - karetní sběratelské hry - společenské hry - komiksy - gamebooky - figurky

Činnost: - vysílání a správa sítě multiplexu číslo 4.

Služby: - výroba videozáznamů - kameramana - zvukaře - střihače - animátora, režiséra, scénáristy, dramaturga nebo postprodukce

Nejde vám seznámení v seznamce?. Najděte si vysněného nápadníka v seznamovacím klubu. ClubSeznamka.cz . Zde máte ukázaný postup krok za krokem. A tak jste v obraze, víte, co děláte dobře a co bylo jen náhodné nedopatření.

Taneční kurzy, škola, výuka: - pohybová průprava- všechny tance - společenské tance - zaměření na latinsko - americké - break dance - show dance - step dance - aerobic.