Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.
Oblastní muzeum Praha - východ, příspěvková organizace

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.
Oblastní muzeum Praha - východ, příspěvková organizace

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Bionaut s.r.o. - filmová a televizní produkce
V naší tvůrčí dílně transformujeme nápady na skutečnost. Od srdcervoucích hraných filmů, přes poutavé dokumenty, až po magické animované světy a napínavé televizní seriály – my to všechno oživujeme. S láskou se věnujeme každému detailu, ať už jde o animovaný snímek, dokument nebo thriller.
Bionaut s.r.o. - filmová a televizní produkce
Hudební divadlo v Karlíně
Hudební divadlo Karlín je jedno z nejstarších a největších hudebních divadel v České republice. Počtem 921 míst se řadí ke druhému největšímu v Praze. Bylo založeno v roce 1881 a nabízí širokou škálu muzikálů, operet a koncertů. Divadlo prošlo několika rekonstrukcemi, naposledy v roce 2006, aby se stalo moderní scénou s komfortním zázemím pro ...
Hudební divadlo v Karlíně
Vydavatelství deníku Právo.

Umělecká skupina zabývající se divadelní improvizací, organizováním workshopů zaměřených na komunikaci a vystupování pro veřejnost.

Produkční agentura nabízí: - nejrůznější formy aktivní zábavy - firemní akce a pořádání akcí.

Rozhlasová stanice. Radiovysílání 24 hodin denně, online vysílání. Výroba, odvysílání: - reklamní spoty - denní zpravodajství, oznámení - rozhovory se známými osobnostmi - zábava do mobilu. Skupina Media Bohemia drží licence k provozování dvou desítek rozhlasových stanic a má podíly ve společnostech, které jsou licencovány k ...

Zajištění společenských akcí - firemních i soukromé akce - svatby - recepce - bankety - garden párty - konference - plesy - dodávky pokrmů.

Dům dětí a mládeže pořádá: - zájmové vzdělávání pro děti, mládež a dospělé - příležitostné akce všelijakého zaměření - doučování - letní tábory - víkendové pobyty - nabízíme pronájem táborové základny

Pastiche filmz: - klasický filmový klub - občanské sdružení, které ve spolupráci s Katedrou divadelních, filmových a mediálních studií dramaturgicky a organizačně zajišťuje studijní projekce, provoz filmového klubu, kulturní akce a aktivity spojené s Uměleckým centrem UP (Konvikt).

Pronájem, kompletní organizační servis: - zábavné atrakce - nafukovací skákací hrady - nafukovací skluzavky - aktivní centra - simulátory - dětské, sportovní atrakce - reklamní atrakce, party stany a podia.

Nabízíme kurzy: - základní - pokračovací - dospěláci - salsa - Latino party - Hip hop - Klipové tančení - Pohybová průprava dětí. Dále nabízíme: - pronájem tanečních sálů - vystoupení - taneční obuv Dance kontakt s.r.o.

Restaurace: - speciality české a regionální kuchyně - pizza - saloneky - rauty, recepce - prodej jídel přes ulici - letní předzahrádka. Galerie: - výstavy současného vizuálního umění Prodejna výtvarných potřeb

Výroba: - reklamní klipy spoty pro online kampaně korporátní a promo videa znělky, videoklipy instruktážní videa + nabízíme rental filmové techniky.

Hudební klub: -pořádání koncertů všech hudebních žánrů -večírky, plesy, charitativní a benefiční akce.

Videoslužby: - videozáznamy (svatby, plesy atd.) - videopřenosy - TV reklamy - prezentační pořady.

Kabelová televize. Připojení: - vysokorychlostní internet.

Umělecká a produkční agentura: - organizování koncertů, plesů, sportovních akcí, soutěží, uměleckých workshopů, firemních akcí

Kompletní barmanský servis: - zajištění společenských akcí - zajištění firemních akcí - prezentace - barmanská škola - barmanská show.

Taneční škola. Taneční kurzy pro mládež. Taneční kurzy pro dospělé. Salsa kurzy. Solo salsa pro ženy.

Profesionální videozáznamy Výroba, tvorba: -videopořady-přepis 8 a 16mm filmů, diapozitivů a foto na videomédia, titulky, ozvučení STEREO, záznam HD a DVD, střih a kopie, digitální zpracování, přepis videozáznamů na DVD a BD včetně úvodního menu -reklama -krátké filmové spoty -instruktážní pořady. Fotografování: ...

Letní kino. Venkovní posezení: - občerstvení, grilované speciality - dětský koutek - fotbálek.

Pořizování videozáznamů Výroba: - videopořady - videoklipy - prezentačních, instruktážní a reklamní filmy - přepisy všech videoformátů, fotek, dia, 8 a 16 mm filmů - střih a úprava již natočených záznamů.

Galerie. Malování, prodej: - kresby olomouckých uliček a pamětihodností.

Dj: - na svatbu - na narozeninovou oslavu - na párty.