Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.
Oblastní muzeum Praha - východ, příspěvková organizace
NOVUS ORIGO

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.
Oblastní muzeum Praha - východ, příspěvková organizace
NOVUS ORIGO

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

Hudební divadlo v Karlíně
Hudební divadlo Karlín je jedno z nejstarších a největších hudebních divadel v České republice. Počtem 921 míst se řadí ke druhému největšímu v Praze. Bylo založeno v roce 1881 a nabízí širokou škálu muzikálů, operet a koncertů. Divadlo prošlo několika rekonstrukcemi, naposledy v roce 2006, aby se stalo moderní scénou s komfortním zázemím pro ...
Hudební divadlo v Karlíně
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Bionaut s.r.o. - filmová a televizní produkce
V naší tvůrčí dílně transformujeme nápady na skutečnost. Od srdcervoucích hraných filmů, přes poutavé dokumenty, až po magické animované světy a napínavé televizní seriály – my to všechno oživujeme. S láskou se věnujeme každému detailu, ať už jde o animovaný snímek, dokument nebo thriller.
Bionaut s.r.o. - filmová a televizní produkce
VLASTIVĚDNÉ MUZEUM V OLOMOUCI Stálé expozice: -Expozice zoologie -Expozice geologie a mineralogie -Pravěk Olomoucka -Od orloje k hodinám -Expozice ohrožených druhů rostlin. Expozice přístupné: -letní období duben-září út-ne 9-18 -zimní období říjen-březen st-ne 10-17 Počátky Vlastivědného muzea v Olomouci sahají do roku ...

Provozování: - trafiky, novinové stánky. Prodej: - tabák - tisk - telefonní kupony - jízdenky - papírenské zboží - značkové zapalovače - cukrovinky a ostatní doplňkový sortiment. ON-LINE terminály společnosti SAZKA, a.s.

Občanské sdružení Hvězdárna Olomouc -iniciovat výstavbu nové hvězdárny v Olomouci -podporovat činnost nově vzniklé hvězdárny -popularizovat astronomii a příbuzné vědní obory -umožňovat praktickou výuku astronomie -podporovat činnost astronomických kroužků

Regionální inzertní noviny. Inzertní noviny pro bezplatnou soukromou inzerci. Vychází pro okresy Olomouc, Prostějov, Přerov, Kroměříž, Jeseník, Bruntál.

Kurzy: -orientální a břišní tance. Kurzy pro ženy v každém věku Kurzy pro mentálně postižené Veřejná vystoupení

Prohlídka jeskyně Dlouhá trasa - 790 m, cca 60 min Plné Senioři 65+ Zlevněné 130, - Kč 90, - Kč 60, - Kč Krátká trasa - 360 m, cca 40 min Plné Senioři 65+ Zlevněné 110, - Kč 80, - Kč 50, - Kč

Pořádání: kulturní, sportovní a společenské akce.

Produkce uměleckých pořadů: - představení pro děti, mládež i dospělé. Letní herecká škola.

Arcidiecézní muzeum dokumentuje stavební a umělecký vývoj Olomouckého hradu v průběhu celého tisíciletí, od pozůstatků paláců biskupského a knížecího přes vrcholné románské, gotické a renesanční etapy až po pozdně barokní a rokokové interiéry.

Umělecká agentura: - organizování kulturních a společenských akcí.

Baletní škola. Výuka: -balet -tanec.

Dechová kapela Věrovanka: -promenádní koncerty -vánoční koncerty -fanfáry a intrády -pochody -smuteční obřady -hanácký lidový vypravěč -hanácký národopisný soubor -pohybová skupina -ozvučení prostranství.

Galerie Prodej: -obrazy, šperky, grafika, keramika, plastika -ručně šité kabelky a aktovky.

Regionální televizní zpravodajství.

Informační portál o zdravém životním stylu: - zaměřeno na zdraví, zdravou výživu, hodnotné potraviny a recepty.

Umělecká agentura - F a K promotion Zprostředkování vystoupení uměleckých souborů, zastupování umělců Pořádání kulturních akcí.