Pořádání narozeninových oslav, firemních večírků, svatebních mejdanů či jiných zábavních akcí v kulturních domech, sálech a jiných prostorech. Pronájem za skvělé ceny mnohdy zahrnuje i zajištění cateringu, stravování, doplňkových programů a zábavné show.

Kulturní centrum Zahrada je místo, kde se můžete kulturně i volnočasově vyžít. Nachází se na Jižním Městě v Praze, nedaleko zastávky metra Chodov. Nabízí široké spektrum akcí pro všechny věkové kategorie a zájmy. Ať už máte rádi divadlo, hudbu, film, nebo se chcete naučit něco nového, v KC Zahrada si určitě najdete to své. KC Zahrada funguje ...

Cílem je: - rozvíjíme rukodělnou tvořivost našich členů - pořádáme kurzy zaměřené na rukodělné činnosti - pořádáme společenské a kulturní akce - zajistíme prezentace neziskových aktivit v kulturních informačních médiích aj.

Zábavný park ve vnitřních i venkovních prostorách pro děti.

GATO production poskytuje komplexní služby při realizaci společenských akcí, jako jsou: - firemní večírky, školení, konference - team buildingy - svatby. Při plánování a realizování firemních akcí, školení, konferencí apod. dbáme na individuální přístup ke každému zákazníkovi. Naše služby zahrnují: - výběr místa pro danou událost ve ...

Služby: - společenská agentura - svatební agentura - cateringové služby.

Sportovní a zábavní centrum v Olomouci. pořádání tanečních kurzů a workshopů. prostory pro firemní akce a rodinné sešlosti. Bowlingová dráha, dva kurty na squasch i stolní tenis.

Služby: - svatební diskžokej, moderátor

Realizace: -firemní, kulturní akce -catering -svatba -pronájem limuzín.

Centrum volného času: -středisko volného času pro děti předškolního věku až po dospělé zájemce -výchovně vzdělávací a rekreační činnost -zájmové kroužky, kurzy, kluby -akce, exkurze, besedy, přednášky, zájezdy -zimní a letní tábory, sportovní soustředění -příměstské tábory v DDM* -individuální práce s talenty-hra* na ...

Jana Bednaříková provozuje vzrušující únikové hry, jako je “Posedlá” a “Pevnost otce Fury”. Tyto hry jsou skvělým způsobem, jak strávit čas s přáteli nebo rodinou, rozvíjet týmovou práci a logické myšlení.

Organizujeme firemní akce, do kterých můžete promítnou vaše přání a představy, takové, na kterých se vaši hosté dobře baví a rádi na ně vzpomínají. Vinařské teambuidingy, firemní akce nebo svatby ve vinici, i vaše netradiční přání pro nás nejsou překážkou. Zajišťujeme akce na klíč, včetně cateringu, pronájmu nábytku a originálních programů.

Hotel Palcát je moderní a pohostinný hotel, který se nachází v srdci malebného města Tábor. Jeho poloha je ideální pro ty, kteří chtějí prozkoumat historické centrum nebo hledají místo pro relaxaci a zábavu. Ubytování: Hotel nabízí komfortní ubytování v nově zrekonstruovaných pokojích, které jsou vybaveny vším potřebným pro příjemný pobyt, ...

Virtuální aréna - otestujte hry, pohybové aktivity ve virtuální realitě. Laser Game. Závodní simulátor. Teambuildingové akce. Interaktivní výuka zeměpisu, biologie nebo kreslení. Dataprojektor pro školy - vzdělávání, vhodné od 8 let.

Rentor racing team s.r.o. je závodní tým, který se účastní světových rallye a motokrosových podniků. Nabízí reklamu, VIP vstupy na závody a spolupráci s osobnostmi showbyznysu.

Dekorace-VIP s.r.o. se zaměřuje na výrobu divadelních dekorací, zahradních domků, postelí a vestavěných skříní.

Společnost obadva s.r.o. provozuje jazzový klub JazzTangens, který pořádá koncerty a jazzové večery.

Pořádání trhů pro zahrádkáře a kutily

Eliška Jiránková se zaměřuje na pořádání výstav, divadelních představení a koncertů.

Divadlo PRKNO Pořádání - festival amatérských divadel

Mgr. Tomáš Hubený se zaměřuje na plánování různých programů a společenských i firemních akcí.

Daniel Rubeš se zaměřuje na moderování a organizaci různých akcí včetně uvádění a režií.

Kulturní instituce, která přináší do Znojma výtvarné umění, přispívá k rozvoji kultury. jedná se o výstavní prostor, ateliér, koncertní i debatní místnost.

Firma se zabývá pořádáním společenských akcí - firemní a vánoční večírky na klíč, plesy, koncerty, teambuildingy a další akce na míru.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví