Pořádání narozeninových oslav, firemních večírků, svatebních mejdanů či jiných zábavních akcí v kulturních domech, sálech a jiných prostorech. Pronájem za skvělé ceny mnohdy zahrnuje i zajištění cateringu, stravování, doplňkových programů a zábavné show.

Hudebník Samson Lenk -hudební vystoupení, koncerty - CD.

Folk-folklórní skupina Trdlo - lidová hudba - koncerty.

Služby: - moderování společenských akcí, večírků, maturitních plesů a další.

Služby: - ozvučení - zajištění kulturních akcí, firemních párty, akcí pro děti - pronájem velkoplošného stanu a pódia.

Služby: - videoprojekce i videozáznamy z kulturních, sportovních, firemních a společenských akcí - internetový stream - firemní, prezentační, instruktážní videofilmy, videoklipy - mobilní fotoateliér - zajištění, realizace společenské, firemní a kulturní akce

Činnost: - taneční orchestr

Služby: - pořádání kulturních akcí

-Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Velkoobchod a maloobchod Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Služby: - realizace společenské a zábavní akce, párty, dny otevřených dveří

Kulturní agentura (TKA). Organizování: - kulturní akce, výstavy, divadla, besedy, koncerty, pořady pro školy. Nekuřácký bar a kavárna. Vydavatel: - čtrnáctideník Spektrum Rožnovska. Správce velkého sálu ve Společenském domě. Provozovatel: - kino Panorama.

Činnost: - kulturní centrum - pronájem prostor pro společenské akce

Služby - kouzelnická vystoupení - kuzelník.

Umělecká agentura: - produkční činnost - hudební produkce, moderátoři - event marketing.

Travesti skupina Golden Cats. Super zábava a uvolnění pro vaše akce, večírky a společenské akce. Neváhejte a přijďte se na nás podívat.

Služby: - SMS předprodej vstupenek - soutěže o vstupenky.

Služby, pořádání: - kurzy plavání novorozenců, kojenců, batolat, předškoláků - pobyty pro rodiny s dětmi - akce pro děti (karneval, drakiáda, divadlo, aj.).

Služby, pořádání: - kurzy plavání novorozenců, kojenců, batolat, předškoláků - pobyty pro rodiny s dětmi - akce pro děti (karneval, drakiáda, divadlo, aj.).

Služby: - realizace dobových historických šermířských a divadelních vystoupení - městské, hradní a zámecké slavnosti, firemní akce, rauty, narozeninové oslavy, svatby, vánoční večírky - rekonstrukce bitev....atd.

Služby: - umělecká a produkční agentura - sokolnictví