Pořádání narozeninových oslav, firemních večírků, svatebních mejdanů či jiných zábavních akcí v kulturních domech, sálech a jiných prostorech. Pronájem za skvělé ceny mnohdy zahrnuje i zajištění cateringu, stravování, doplňkových programů a zábavné show.

Provoz kreativní a umělecké agentury. Tvorba grafiky a designu.

Služby: - grafika - design - fotografické služby - moderování - realizace a tvorba firemních akcí

Umělecká agentura: - akce na klíč - plesy, bály, konference - zajistíme moderátory, hostesky, herce, barmanské show Technické zabezpečení - ozvučení, osvětlení, videoprojekce Pronájem párty stanů, zahradních altánků

Agentura. Pořádání společenské a kulturní akce. Zajištění kulturně společenských a zábavných akcí na klíč. Zabezpečíme kompletní servis - od organizace až po produkci - vhodný prostor, osvětlení, ozvučení. Organizování: - plesy - firemní oslavy - zábavné pořady - koncerty - divadelní představení - dětské představení. Pronájem, ...

Poskytujeme služby umělecké agentury se zaměřením na historii. Nabízíme vystoupení ve stylu antickém, gotickém, renesančním, barokním a dalších..

Nabízíme vlastní uměleckou produkci - magickou show pro každou příležitost. A také další umělce jako je například imitátor Václav Faltus. Aleš Krejčí je záruka kvalitního a profesionálního programu.

Zábavná tvrz Hummer. Areál pro rodiny s dětmi. Firemní akce, odpočinkový prostor, naučné stezky, školní výlety a slavnosti.

Projekce, dodávka, montáž: - vzduchotechnika, klimatizace - plynovody (domovní, průmyslové) - vytápění - měření, regulace.

Moravská filharmonie Olomouc patří k předním a nejstarším symfonickým orchestrům v České republice. Za více než 70 let svého působení si Moravská filharmonie vytvořila mimořádně rozmanitý a rozsáhlý repertoár.V jejím čele stály významné osobnosti české hudební kultury a vystřídali se zde přední světoví dirigenti jako A. Janson, Lord Yehudí ...

Divadelní agentura, služby: - produkce divadelních, loutkových i hudebních představení pro děti mateřských a základních škol.

Služby: - divadlo, divadelní představení do škol (příběhy STRÁŽÍLKŮ s prvky etické výchovy) - komiks, kniha

Hudební skupina Patrola - country kapela.

Služby: - příprava firemních eventů, plesy, semináře, konference, teambuilding, večírky - kulturní akce - catering

Zajišťujeme zábavu na akcích pro děti i dospělé. Oživujeme akce balónkovými dekoracemi, atrakcemi, workshopy či programem pro děti.

Cateringová činnost - poradenství v oblasti gastronomie

Příprava společenských událostí - firemní večírky, párty, konference a teambuildingů.

Baletní škola - výuka v oblasti tance - pořádání baletních představení - pořádání kurzů pro dospělé a děti od 2 let Baletní obchod - baletní tyče Agenturní činnost zastupování umělců.

Pořádání kulturních a společenských akcí, firemních večírků, klubových akcí, kongresů, soutěží, festivalů, koncetů, eventů, spolupráce s kluby, snižujeme náklady,

Nabízíme kompletní, či částečné zajištění programu rodinných oslav. Zajištění hudební produkce, show, občerstvení, ohňostroje, dekorace a zábavných atrakcí.

Umělecká a produkční agentura. Pořádání, zajištění: - divadelní představení, koncerty, kulturní a společenské akce. Zastupování umělců: The Backwards, Kristína, Abba revival, Queen revival.