Pořádání narozeninových oslav, firemních večírků, svatebních mejdanů či jiných zábavních akcí v kulturních domech, sálech a jiných prostorech. Pronájem za skvělé ceny mnohdy zahrnuje i zajištění cateringu, stravování, doplňkových programů a zábavné show.

Služby: - kartářka - výklad karet - kineziologie

-Pořádání kulturních produkcí, zábav a provozování zařízení sloužících zábavě vlaky na objednávku

Pořádání kulturních produkcí. Provedení komorních nebo symfonických koncertů nebo operních představení. Koncertní produkce pro firemní akce v libovolném obsazení. Tvorba hudebních snímků.

Umělecká agentura. Zprostředkování a pořádání: -koncerty -produkce firemních a společenských akcí na klíč -zpracování komplexního projektu dle přání a představ zákazníka -výběr lokace, pronájem prostor -zajištění uměleckého a sportovního programu: -moderátoři -hudební skupiny -domácí i zahraniční interpreti ...

Činnost: - pořádání kulturních a sportovních akcí na Krásnolipsku.

Zábavný servis 365.cz Pronájem atrakcí - skákací hrady, nafukovací atrakce, sportovní atrakce, pouťové atrakce, cukrová vata, malování na obličej, třpytivé tetování, balónkové dekorace, nůžkové stany, maskoti, tvořivé dílny, klauni, animátoři, fun food. Pořádáme akce pro děti, zajistíme animační programy, soutěže, produkční činnost, ozvučení.

Pronájem bungee trampolíny, zábavných atrakcí a motokár. Pořádání firemních a sportovních akcí. Lyžařská škola.

Pořádání firemních akcí na klíč. Půjčovna: - vybavení na firemní akce - nábytek - rekvizity - dekorace.

Činnost: - hudební vystoupení - překladatelské a tlumoční služby německý jazyk

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti tenisu

Výuka - tance country Taneční skupina GOLDIES Pořádání - společenské a kulturní akce v obci

Pořádání: - mezinárodní festival komorní hudby EuroArt Praha.

Hlavní činností je podporovat rozvoj tance, organizovat sportovní a kulturní činnosti, především formou pořádání tanečních přehlídek, soutěží, festivalů a organizovat další činnost s tím související, včetně poradenské činnosti v této oblasti. Pronájem kulturního domu Lola - plesy, školení, oslavy.

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a ...

Služby - degustace na míru cognac, champagne - studený i teplý catering - možnost uspořádání prezentací a společenských akcí.