Pořádání narozeninových oslav, firemních večírků, svatebních mejdanů či jiných zábavních akcí v kulturních domech, sálech a jiných prostorech. Pronájem za skvělé ceny mnohdy zahrnuje i zajištění cateringu, stravování, doplňkových programů a zábavné show.

Kompletní firemní jazykový servis na klíč. Výuka anglického, španělského, francouzského a německého jazyka pro zaměstnance. Komunikace v odborném jazyce. Znalost gramatiky. Produkce společenských akcí, zařizování a projekce. Fotografování maminek, miminek a budoucích modelek.

XTG group a.s. je pořadatelská a bezpečnostní agentura zabývající se činnostmi se zaměřením na sportovní, společenské a charitativní akce.

Reklamní agentura: - pronájem reklamní plochy - billboardy - grafické práce - tisk - pořádání kulturních a společenských akcí

STO Sokolovský taneční orchestr.

Služby, zajištění: - městské slavnosti - jarmarky - šermířská vystoupení - ohňová show

Kulturní informační turistická a cestovní agentura KITA Otrokovice u Zlína provozuje turistický výletní autovláček pro vyhlídkové jízdy v regionu Východní Morava. Účel, použití: - vyhlídkový autovláček pro atraktivní silniční přepravu a dopravu turistů - vláček pro kulturní a sportovní akce. Audio výklad ve vláčku o městě a ...

Umělecká a pořadatelská agentura.

Rodinný zábavní park Tongo. V hale na ploše 2900 m2 se nachází spousta atrakcí, které nabízejí nezapomenutelné zážitky nejen pro vaše děti. Každá z nich přitom představuje jiný ostrov či mořský svět. Za jediný den tak můžete společně uskutečnit dobrodružnou cestu oceánem. Tongo Hradec přínáší dětem možnost prožít za každého počasí den plný ...

VÝSTAVIŠTĚ HOLEŠOVICE Pořádání: -výstavy, veletrhy -kulturní, společenské, umělecké, sportovní akce Pronájem: -výstavní plochy, kryté prostory.

Staropražská hudební show. Restaurace

Live nation je vůdčí společností v oblasti koncertů a dalších kulturních událostí, ročně propojí více než 60 milionů fanoušků po celém světě v rámci 33 000 akcí.

Zájmové sdružení - skupina historického šermu - pořádání akcí s historickou tématikou.

Služby: - produkční společnost - organizace eventů

Pořádání: - dětský festival Pohádková zahrádka

Moderování - plesy - kulturní a společenské akce.

Organizace veletrhů, výstav, festivalových programů a firemních eventů. Vzdělávací a osvětové semináře a konference, projekty osobního rozvoje.

Miniaturpark: - repliky stavebních a technických památek České republiky

BMW aukce - dovoz zánovních vozů z Německa Provoz a pronájem zubních ordinací - TopDentClinic Produkce a spolupráce na projektu Česká Miss

Stavební práce - zateplování domů - rekonstrukce interiérů - rekonstrukce koupelen. Interiérový a grafický design. Pořadatelská činnost - cateringové služby - pořádání kulturních akcí, plesů.