Pořádání narozeninových oslav, firemních večírků, svatebních mejdanů či jiných zábavních akcí v kulturních domech, sálech a jiných prostorech. Pronájem za skvělé ceny mnohdy zahrnuje i zajištění cateringu, stravování, doplňkových programů a zábavné show.

Služby: - produkční společnost - organizace eventů

Pořádání: - dětský festival Pohádková zahrádka

Moderování - plesy - kulturní a společenské akce.

Organizace veletrhů, výstav, festivalových programů a firemních eventů. Vzdělávací a osvětové semináře a konference, projekty osobního rozvoje.

Miniaturpark: - repliky stavebních a technických památek České republiky

BMW aukce - dovoz zánovních vozů z Německa Provoz a pronájem zubních ordinací - TopDentClinic Produkce a spolupráce na projektu Česká Miss

Stavební práce - zateplování domů - rekonstrukce interiérů - rekonstrukce koupelen. Interiérový a grafický design. Pořadatelská činnost - cateringové služby - pořádání kulturních akcí, plesů.

Kouzelnické vystoupení pro: - kouzelník pro děti i dospělé - modelování balónků pro děti - moderování - vystoupení pro děti - svatby - firemní večírky - oslavy narozenin.

Hudební agentura. Pořádání: -koncerty, taneční party, slavnosti, trhy a různé společenské produkce

Umělecká agentura: - sbormistrovská a vlastní koncertní činnost - taneční kurzy, školení, přednášky a semináře

Služby: -technické zabezpečení kulturních a společenských akcí -osvětlení -ozvučení -zastřešení

Služby: - umělecké sdružení - vystoupení

Služby: - hudební produkce na zábavy, oslavy, svatby

Cestovní agentura v oblasti adrenalinových sportů - surfařské pláže - freeridové lokality světově proslulé skateboardové spoty Prodej, e-shop - sportovní pomůcky Produkce - firemní akce

Pořádání společenských akcí Zajištění - hostesky - catering - barman - firemní akce - turnaje - exhibice

Eventová a produkční agentura. Aristide se specializuje na pořádání kulturních akcí, večírků, módních přehlídek, oslav a svateb. Zajišťuje kompletní produkční a PR servis.

Nabízím malování dětí zdravotně nezávadnými profesionálními barvami.

Provozování kulturních, vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí

Eventová a cateringová společnost. Zajištění: - ucelené služby na míru, včetně zajištění prostor, programové skladby, techniky, obsluhy, občerstvení, nápojů: - rauty, firemní večírky, recepce, gala večery, garden party, konference, módní přehlídky, svatby, narozeninové oslavy, taneční párty.

Agentura na zážitky - adrenalin, beauty, hobby, relax - netradiční dárky, zážitky.

Sympaťáci - živá hudba, karaoke Živá hudba pro všechny generace. Nabízíme vám hudební skupinu s více než 15-ti letou hráčskou tradicí a širokým repertoárem světových a českých hitů a populární hudby.Naší doménou jsou plesy, rauty, firemní večírky. svatby, různé oslavy a zábavy. Především ale propagujeme karaoke, v ČR teprve začínající, po ...