Pořádání narozeninových oslav, firemních večírků, svatebních mejdanů či jiných zábavních akcí v kulturních domech, sálech a jiných prostorech. Pronájem za skvělé ceny mnohdy zahrnuje i zajištění cateringu, stravování, doplňkových programů a zábavné show.

Nabízíme: - moderátory na Vaše akce: - plesy i městské či firemní slavnosti Zajistíme na silvestrovské oslavy i svatby živou hudbu, moderátory a moderátorky, djs, ale i kouzelníky či další umělce. Pro moderování Vaší akce jsou připraveni profesionální moderátoři a moderátorky s praxí v rádiu i televizi - Milan Hrbáček, Olda Tamáš, Ondra ...

Městské kulturní zařízení Dubí. Knihovna - Dubi, Krušnohorská 203, tel. 417 571 063. Volnočasové aktivity pro děti a seniory.

Tipsport arena - moderní víceúčelová hala - sportoviště.

Společenské centrum, kulturní dům: -kulturní, společenské akce -koncerty -výstavy -divadlo. Služby: -pronájem prostor sál pro 200 osob.

Cateringy - svatby - společenské akce - barmanské show

Provozování - trhy - poutě - jarmarky - slavnosti - doprovodné kulturní akce

Umělecká, produkční a reklamní agentura.

Služby při realizaci marketingových, propagačních a firemních akcí.

Činnost diskžokeje -pronájem zvukové a světelné techniky

Pronájem - audio a video technika - kancelářská technika - videokonference s připojením přes ISDN nebo LAN Zajištění - konference - tiskové konference - výpočetní techniky - výstavy - společenské akce - školení - prezentace

Šermířská a divadelní společnost Memento mori . Historický šerm, ohňová show, dětské dny, historické slavnosti. Pořádání městské slavnosti, historické trhy, rauty, rytířské turnaje, historické bitvy, dětské dny a nejrůznější oslavy.

Pořádá - magic show mikromagie, představení pro děti

-Zprostředkování v oblasti koncertní činnosti

Městské informační středisko. Kulturní středisko. Knihovna.

E- shop - knihy - CD - obrazy Grafika Ilustrace - kresby - malby

Zajištění profeisonálního ozvučení a hudební produkce na svatbách, firemních večírcích a diskotékách.

Pořádání kulturních produkcí, zábav, technické zabezpečení společenských a kulturních akcí.