Pořádání narozeninových oslav, firemních večírků, svatebních mejdanů či jiných zábavních akcí v kulturních domech, sálech a jiných prostorech. Pronájem za skvělé ceny mnohdy zahrnuje i zajištění cateringu, stravování, doplňkových programů a zábavné show.

Firemní akce a prezentace, party servis, promotion, věrnostní programy a společenské a kulturní akce.

Firemní akce, catering, incentivní programy a turistika v Čechách i zahraničí. Dokážeme připravovat akce, které baví lidi. Aktivity, které mají smysl a tmelí kolektiv. Když je třeba improvizujeme a užíváme si to zároveň.

Nabídka volnočasových aktivit pro rodiče s dětmi.

Reklamní činnost a marketing Agenturní činnost v oblasti kultury a umění.

Kompletní zajištění akcí květinová výzdoba, catering, fotograf, pozvánky hostesky - promotéři

Zabýváme se kompletními službami v oboru hostessing a promotion.

Mikrobusová doprava Ozvučení hudebních produkcí Provoz- hudební klub METRO MUSIC BAR Produkce - kulturní a společenské akce.

Organizujeme dětské akce a pořádáme zábavné programy určené dětem. Dále nabízíme spoustu báječných aktivit pro vaše děti: - představení pro děti (Pohádková show, Mikulášská besídka, Karneval) - malování na obličej - výtvarná dílna - dětská olympiáda - soutěže - narozeninové párty

Pronájem - závodní automobily Vyhlídkové lety MOTORISTICKÝ sport pořádání - školy smyku - akce PRO skupiny i jednotlivce Okruhová závodní škola Zajištění (pro kulturní, společenské a firemní akce) - hostesky - modelky - fotomodelky - promotérky.

Projekt scénického čtení: - představuje každý měsíc zajímavé, aktuální knihy, které se objevují na trhu formou divadelního představení po školách a knihovnách - repertoár pro dospělé, mládež i děti. Představení jsou pořádána po celé České republice.

Kulturní centrum, pronájem prostor: - pořádání kulturních akcí, seminářů, koncertů, divadla....

Cestovní kancelář CK Bavi zajistí, nabízí a pořádá velký výběr zájezdů dle Vašich představ. Ať už relaxační či za sportem nebo zábavou. Cestovní kancelář: - dětské tábory a tábory pro rodiče s dětmi - turistické zájezdy - poznávací zájezdy - tuzemské a zahraniční wellness pobyty - tuzemské a zahraniční pobytové a poznávací zájezdy ...

Kulturné společenská činnost Folklorní festivaly Folklorní soubor Markovice Postřelmov