Pořádání narozeninových oslav, firemních večírků, svatebních mejdanů či jiných zábavních akcí v kulturních domech, sálech a jiných prostorech. Pronájem za skvělé ceny mnohdy zahrnuje i zajištění cateringu, stravování, doplňkových programů a zábavné show.

Kulturní dům, společenské centrum - pořádání společenských akcí, výstav, rodinných oslav, školení, přednášek, schůzí, .... Výhodou je bezbariérový přístup, možnost využití dataprojektoru, plátna, ozvučení.

Zprostředování - vystoupení - hudebníci - tanečníci - kejklíři - divadelnícíorganizování firemních akcí

Pořádá - reklamní a propagační akce - valné hromady - bankety - oslavy

Pořádání - školní výlety i zimní - hrad Kost, Kunětická hora Pořádání - firemní večírky - společenské akce - koncerty - festivaly - divadelní představení pro děti

Hudební skupina SIXTIES. Hrajeme akustickou hudbu ve stylu country, folk, pop i rock.

Pořádání - Sněhové království modelování ze sněhu

Prodej vybavaní pro gastronomické provozy: -papírový program -jednorázové obaly -jednorázové nádobí -čistící a dezinfekční prostředky -párty dekorace -organizování plesu a společenských akcí -svatby, narozeniny, večírky.

Pořádání: -mezinárodní festival slovenského folkloru.

Pořádání koncertů hraní na fujaru, koncovku, kytaru - pro domovy důchodců, školy, kluby, sdružení, svatby. Požitkové programy pro základní školy a mateřské školky. Výroba, prodej: - dřevěné dechové hudební nástroje - píšťaly, koncovky, malé fujary z černého bezu nebo bambusu - bižuterie, šperky, amulety z drátků.

Naše firma se úzce specializuje výhradně na realizace lasershow. Připravíme Vám oslnivou, strhující a nezapomenutelnou laser show šitou na míru přesně dle Vašeho požadavku! Ať už jste firma z jakéhokoli oboru, organizátor festivalu, taneční party nebo městských slavností, vždy najdeme společné řešení. Pronájem laser systémů a jejich ...

E - shop - hudební CD - materiál na výrobu oděvů - odborná literatura - oděvy - oděvní doplňky - historické sklo Půjčovna - kostýmy Pořádání - umělecké vystoupení - šerm (renesance, gotika, baroko, rokoko, ...) - tanec (moderní, klasický, orientální, ...) - hostesky - mažoretky - ohňová show, ...

Cimbálová muzika. Folklorního sdružení zabývajícího se cimbálovou muzikou.

Zajišťujeme hudební produkci na firemních večírcích, soukromých oslavách, promocích a svatbách.

Soubor bulharských lidových tanců.

TJ Sokol Račice disponuje sokolovnou se sálem s kompletním zázemím pro sportovní činnost oddílů pro děti, mládež a dospělé. Sál s pódiem a galeriemi je vhodný též pro kulturní vyžití. Součástí budovy je klubovna TJ a hospoda. Dalším sportovním oddílem je oddíl kopané s vlastním hřištěm a tribunou s kabinami a sociálním zázemím.

Ing. Marek Hrkal, moderátor | moderování tiskových konferencí, společenských akcí, firemních večírků, koncerů a plesů. Nabízím neokoukanou moderátorskou tvář a profesionální přístup k moderování. Respektuji přání a potřeby klienta.

Technické zajištění akcí - osvětlení bitvy, koncerty, festivaly, slavnosti, práce pro divadlo a film - včetně rozvodů a elektrických přípojek do 400m Technické zajištění akcí - ozvučení bitvy, koncerty, festivaly, slavnosti, práce pro divadlo a film - včetně rozvodů a elektrických přípojek do 400m Spolek přátel ...

Pořádání firemních a společenských akcí na klíč. Video studio. Profi kameru a vybavení má kdekdo, ale to na smysluplné video prezentace a filmy nestačí. Zakládáme si na kvalitní dramaturgii. Před kamerou jsou totiž lidé s jejich příběhy. Točíme filmy o lidech. To je ten nejúčinnější způsob, jak filmově představit naše zákazníky.

Agenturní činnost v oblasti kultury a umění. Nabídka vystoupení krojované podlužácké dechové hudby.

Skupina historického šermu Pořádání - vystoupení historického šermu - pro veřejnost, školy, školky