Pořádání narozeninových oslav, firemních večírků, svatebních mejdanů či jiných zábavních akcí v kulturních domech, sálech a jiných prostorech. Pronájem za skvělé ceny mnohdy zahrnuje i zajištění cateringu, stravování, doplňkových programů a zábavné show.

Služby: - zajištění hudební produkce, ozvučení na soukromé akce - zajištění světelné produkce.

Umělecká agentura - pozounéři, žesťový kvartet hudba baroka a renesance - Grál, hudba středověku - Perkelt, dobová hudba - Mariachi Azteca mexická hudební skupina - Corvus quartet smyčcový kvartet - Appassionata dívčí skupina tanečnic - duo - orientální tanečnice a fakír - ohňová show ...

Svatby na klíč Organizace - firemní a společenské akce.

Živá hudební produkce. Zajištění živé hudby pro soukromé i veřejné akce: - svatby, plesy, rodinné oslavy a jubilea.

Živá hudební produkce. Služby: - živé hudba k poslechu při soukromých akcích, oslavách: - svatby, večírky, zábavy, plesy. Vlastní doprava i zvuková a světelná aparatura - celá ČR.

Pořádání relaxačních koncertů na tibetské mísy a zvonky. Kurzy hry na tibetské mísy.

Umělecká a produkční agentura pořádá akce převážně s historickou a dobovou tématikou.

Kulturní zařízení: -pořádání kulturních akcí -výlepová služba -pořádání kurzů -vydávání Přeštických novin.

Umělecká agenturapořádání - výchovně vzdělávací a zábavné pořady PRO děti a mládež - divadelní představení

Hudební doprovod je tvořen midi sekvencí, klávesovým syntezátorem či akordeonem. Zkušenosti z produkcí na svatbách, oslavách, rautech i z větších veřejných akcí doma a v zahraničí. Náš repertoár je velice široký a obsahuje přes 300 skladeb různých hudebních stylů. Produkci volíme vždy podle skupiny lidí na dané akci, nebo na přání.

Cirkus. Nabízíme pronájmy cirkusových stanů několika velikostí a druhů, s možností postavení kdekoliv dle Vašeho přání. Stany pro různé účely: např. diskotéky, módní přehlídky, společenské akce a jiné. Možno pronajmout stany i s vytápěním. Nabízíme také různá příslušenství, např. maringotky, osvětlení atd.

Nevíte kam za kulturou? Rádi byste zašli do divadla, kina či na koncert? V těchto případech jsme tu pro Vás. Pořádáme divadelní představení, koncerty, taneční večery, výstavy i vzdělávací kurzy. Poskytujeme možnost pronájmu velkého i malého sálu. Veškeré novinky a program naleznete na našich webových stránkách. Těšíme se na návštěvu. Služby: ...

Organizování - kulturní a společenské akce

Hostinská činnost Zámečnictví, nástrojářství -Zprostředkování obchodu a služeb -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí

Dům dětí a mládeže, DDM: -zájmové kroužky. Centrum volného času.

Klub - středisko Domu kultury Kroměříž. Pořádání: -akce a koncerty, burzy. Kapacity: -divadelní (hlavní) sál 130 m2 120 míst -přísálí 70 m2 50 míst -technická klubovna 45 m2 30 míst -divadelní klubovna 33 m2 20 míst.

Občanské sdružení Velkomoravané. Dobové sdružení velká Morava Pořádání historických akcí: - bojová vystoupení - ukázka řemesel - síťování, tkaní látek, šití a vyšívání oděvů, barvířství, řezbářství, kovolitectví, kovářské práce - ukázky z dobového života.