Pořádání narozeninových oslav, firemních večírků, svatebních mejdanů či jiných zábavních akcí v kulturních domech, sálech a jiných prostorech. Pronájem za skvělé ceny mnohdy zahrnuje i zajištění cateringu, stravování, doplňkových programů a zábavné show.

Služby: -technické zajištění Vaší kulturní či společenské akce, kongresu či konference -velkoplošné videoprojekce, LED obrazovky -ozvučení, podia, osvětlení -hostesky.

Pořádání: - kulturní program pro prezentační akce, plesy, vánoční a výroční večírky moderátory - zajistíme zpěváky, umělecké soubory.

Cirkus. Artistická agenturapronájem: - Párty stany

Pořádání - dětské tábory Poskytuje - služby pro rodinu a domácnost - hlídání dětí Poskytuje - narozeninové párty - facepating

Přední český iluzionista a kouzelník s bohatými zkušenostmi, který je hostem prestižních akcí a vzhledem ke svému všestrannému.

Mám bohaté zkušenosti s moderováním akcí různého zaměření i ozvučením menších klubů. Zároveň v nich vystupuji jako DJ. Dále nabízím namluvení textů a dabování filmů. Pro zájemce vedu kurzy dabingu.

Historické parní a motorové vlaky s dobovými osobními a nákladními vozy. Jízdy pro veřejnost i na zakázku - filmové produkce, cestovní kanceláře, firemní akce, oslavy výročí měst a tratí.

Jeskyně Balcarka patří díky své bohaté krápníkové výzdobě k nejbohatší jeskyni v Moravském krasu. Nachází se jižně od Ostrova u Macochy. Provozní doba jeskyně je od března do listopadu.

Prodej - pneumatiky Servis - pneumatiky Prodej - pohonné hmoty Pořádání kulturních produkci zábav - provozování zařízeních pro zábavu Zemědělské služby

Pořádání - sportovní akce Pořádání - kulturní a společenské akce

Poskytované služby: - plánování kongresových a konferenčních akcí -vytvoření plánu public relations -sestavování rozpočtu a cash flow -kompletní organizační servis akcí kongresové turistiky -zabezpečení významných společenských, kulturních a sportovních událostí -příprava a realizace kompletních ubytovacích, dopravních, ...

Online prodej vstupenek na kulturní akce: - Státní opera - Národní divadlo - Stavovské divadlo - Česká filharmonie - Laterna Magika - koncerty vážné hudby atd..

Hotel - parkoviště - trezor - salonek pro obchodní jednání - čistírna oděvů - vždy otevřená recepce - WI-FI, LCD televizor se satelitním vysíláním, fény na pokojích Caffé restaurant - pivnice Moravský sklípek Caterign - rauty - bankety a koktejly - galavečery - ...

Montáž : - elektronické přístroje a zařízení. Elektrorevize. Opravy: - elektronické přístroje a zařízení. Hudební činnost: - dechová hudba.

Organizace kulturních, společenských, sportovních, reklamních a pod.akcí na klíč: - akce na podporu prodeje - party u příležitosti otevření vašich nových prostor - představení vašeho nového výrobku - spotřebitelské soutěže - valné hromady - tiskové konference - firemní večírek - tréninkový kemp pro vaše zaměstnance - ...

Půjčovna rekvizit - vybavení pro společenské akce - film a reklama

Nabídka vystoupení na "sedmimílových" skákacích botách Poweriser. Skvělé zpestření programu každé akce. K vidění jsou salta idalší dechberoucí akrobatické triky na skákacích botách. Do představení je zapojeno také publikum, a to formou přeskakování dobrovolníků. Na uvedených webových stránkách naleznete také podrobné informace o skákacích ...

Pořádání - letní i zimní tábory - víkendové akce pro děti.

Umělecká a produkční agentura, která působí na trhu již od roku 2002. Specializujeme se na firemní večírky (k výročí společnosti, vánoční večírky, party k uvedení nového výrobku či služby na trh, family days atp.), plesy, městské slavnosti, svatby.