Pořádání narozeninových oslav, firemních večírků, svatebních mejdanů či jiných zábavních akcí v kulturních domech, sálech a jiných prostorech. Pronájem za skvělé ceny mnohdy zahrnuje i zajištění cateringu, stravování, doplňkových programů a zábavné show.

Zajištění: - zájezdy - vstupenky na koncerty, divadelní představení, muzikály.

Pořádání mezinárodních hudebních festivalů, koncertů, kongresů. Zajištění ubytování - hotely, stravování, turistické služby. Zajištění průvodců

Zeus Faber zajistí kulturní, zájmové a odborné akce, společenské a tématické podniky, péči o významné osoby. Catering, technické zabezpečení, ochranka, osvětlení a ozvučení, audio - video, fotodokumentace, hostesky, účinkující. Příprava a organizace svateb na klíč.

Největší česká umělecká agentura. Služby: - exkluzivní zastoupení - zábavné pořady - imitátoři - moderátoři a moderátorky - zpěváci a skupiny (Pop a rock, Latinsko-americká hudba, Country, tramp a folk, revival, taneční hudba, dechová a lidová hudba, jazz, swing, dixieland a evergreeny, opereta, muzikál a šanson, vážná hudba) - ...

Kulturní akce: -centrum, společenských, kulturních a vzdělávacích aktivit pro vyplnění volného času -slouží veřejnosti Jilemnicka a širokému okolí a svým programem nabízí služby všem generacím.

Středisko volného času. Kluby a kurzy, kroužky pro děti. Zábavné a vzdělávací programy. Letní tábory. Zimní lyžařská škola. Pomoc při přípravě do školy. Akce pro veřejnost osvětové kampaně.

Kulturní dům. Nabídka pronájmu prostor pro pořádání kulturních akcí.

Prezentování klasické hudby z období druhé světové války. Produkce děl vězněných skladatelů. Pořádání vzdělávacích přednášek o holocaustu.

Ubytování. Výuka jazyků. Pořádání kulturních akcí.

Městská kulturní zařízení. Divadlo Petra Bezruče: - tel.: 77358801. Kino Pohoda: - tel.:77358802 Kaple: - tel.: 773582003

Pobočka Zlín. Pořádání: -sportovní, kulturní akce. -umělecká vystoupení. -kompletní reklamní služby.

Pořádání hudebního festivalu Pražské jaro.

Zajišťování obchodních obědů, domácích slavností, firemních večírků a tiskových konferencí ve vlastních nebo pronajatých prostorech..

Umělecká a producentská společnost OPERA-BALET.cz se zabývá zastupování umělců a produkování hudebních, baletních a operních představení. OPERA-BALET.cz poskytuje PR a propagaci umělcům - sólistům, instrumentalistům, výtvarníkům a komorním souborům, mezi které patří také významný český baletní soubor Balet Praha – Pražský komorní balet Pavla ...

Kulturní zařízení města: - pořádání kulturních programů - agentura kulturních souborů - provoz kina - antikvariát - obrazová galerie - pronájem prostor. Zámecký penzion: - ubytování na zámku Žerotín - 480 Kč/osoba/noc.

Předností agentury jsou pořady věnované dětem. Zajištění produkce a plného servisu při organizaci kulturních a společenských akcí, plesů, firemních večírků, prezentací, včetně vystoupení a koncertů známých osobností. Poradenství v oblasti kultury.

Moderátor a DJ pro každou akci! Moderátor a DJ na Vaší akci: -večírky, plesy, sportovní akce, eventy, maturitní plesy -reklamní akce, promo akce firem -Dj na svatbu, večírek nebo ples s kvalitním ozvučením a možností karaoke show -více na www stránkách

Zájezdy pro sbory a sborová sdružení, dechové a pochodové orchestry, organizace koncertních turné po Evropě i do zámoří.

Pronájem: -sály a salonky pro vzdělávací, kulturní a společenské účely -technika -inventář -lidové kroje. Služby agentury a zajištění uměleckých vystoupení. Pořádání kulturních akcí.

Grafické studio. Logistika. Výroba: -reklamní předměty -propagační a technické tiskoviny -plakáty, letáky, technické listy -kartónové obaly -prezenční stojany -ofsetové tiskoviny -pozvánky. Reklamní společnost: -reklama -reklamní prostředky (světelné, nesvětelné) -merchandisingové výrobky -nápojové sklo. Služby: ...

Tvorba historických a akčních pořadů..

Organizační zajištění koncertů klasické i taneční hudby.