Pořádání narozeninových oslav, firemních večírků, svatebních mejdanů či jiných zábavních akcí v kulturních domech, sálech a jiných prostorech. Pronájem za skvělé ceny mnohdy zahrnuje i zajištění cateringu, stravování, doplňkových programů a zábavné show.

Kulturní klub Hulín: -Rocková továrna -divadlo -letní kino -plesy -lekce zumby -firemní a soukromé akce -letní zahrádka -knihovna -restaurace. Ubytovna: -1lůžkové až 3lůžkové pokoje -společné prostory WC a umýváren Klub bar: -možnost občerstvení

Výletní areál Pěnčín: - zemědělské muzeum - korálková dílna (výroba skleněných perlí) - kozí farma - projížďka vyhlídkovým vláčkem - rozhledna Černá Studnice - restaurace u Brusírny.

Služby: -hudební agentura, hudební servis-zajiťování hudebních nástrojů a vybavení

Kompletní realizace sportovních, kulturních a společenských akcí pro firmy nebo soukromé subjekty.Nabízíme ozvučení, osvětlení, krytá i nekrytá pódia, skákací nafukovací hrady a párty stany, catering, DJ, karaoke, živá muzika a umělci z TV, splutí žeky Jizery-půjčovna lodí na Malé Skále.Akce kde nás vyzužijete:teambuilding, outdoorakce, svatby, ...

Správa jeskynív Moravského Krasu. Slevy na vstupném: -děti ve věku od 6 do 15 let, hromadné výpravy dětí do 6 let např. mateřské školy -držitelé průkazů osob ZTP a ZTPP -studenti do 26 let po předložení průkazu o studiu -členové ČSOP po předložení členského průkazu Volný vstup do jeskyní: -děti do 6 let, vyjma hromadných zájezdů ...

Hudební skupina, živá hudební produkce. Služby: -hudební doprovod: -svatby, různé společenské akce.

Kulturní dům Klobučan. Pořádání kulturních a společenských akcí.

Rekreační středisko: -vhodné pro školy v přírodě, hendikepované a tělesně postižené osoby, firmy, turisty, zájezdy, školení -kapacita ubytování 60 lůžek -celodenní stravování, polopenze -restaurace -tělocvična, klubovna, minigolf, volejbalové hřiště.

Služby: -festival španělské kultury Ibérica -nabídka kurzů španělských tanců.

Reklamní služby: -realizace ohňostrojů na klíč (odpal, úklid) -ohňostroje od miniaturních po velké akce -synchronizace s hudbou -odpal počítačem. Prodej: -ohňostroje -pyrotechnika (sálová, exteriérová). Tisk: -DTP -grafika -špičkový ofsetový tisk.

Kulturní dům: -svatební i jiné hostiny -možnost pronajmutí sálu.

Knihovna, informační centrum. Služby: -internet pro veřejnost -faxování -kopírování. Prodej: -regionální literatura o Bělé pod Bezdězem. Provozní doba: -půjčovna pro dospělé, internet po 9-11, 12-16 út, čt 9-11.12-17 pá 9-11 -půjčovna pro děti po 12-16 út, čt 12-17.

Nabízí, zajištění: -kompletní technické zajištění kulturních, společenských, sportovních, firemních a jiných akcí. -světla, zvuk, pódia, Ground Support. Profesionální ozvučení a osvětlení.

Smetanův dům Litomyšl nabízí : - pronájem prostorů pro uspořádání plesů, firemních akcí, přednášek, sympozií, zábav

Středisko kulturních služeb: -zajišťuje nejširší kulturní nabídku kulturních pořadů: -divadelní abonentní cykly -koncerty Kruhu přátel hudby -zábavné pořady a koncerty -divadelní cykly pro děti a mládež -klubové pořady - besedy a setkání se zajímavými osobnostmi -pravidelná filmová představení v kině Vesmír a kinokavárně Galaxie, ...

Kulturní programy. Informační a reklamní služby. Reklamní činnost pro sponzory. Výtvarné výstavy. Prodej: -informační a propagační materiál -vstupenky.

Festivaly, časopis, produkční činnost, akce všeho druhu na klíč.

Nabídka pořádání kulturních a sportovních akcí.

Hudební rocková skupina : - zábavy - plesy - soukromé akce. Sestava: JARDA KAPLAN - sólová kytara, sólový zpěv/ MILOŠ POSLUŠNÝ - kytara, zpěv/ PAVLA POSLUŠNÁ - baskytara, zpěv/ VLASTA ŠTRUP - bicí/ hudba, texty - JARDA KAPLAN a METAXA.

Klempířství. Agenturní činnost v oblasti hudby. Rekreační činnost.