Pořádání narozeninových oslav, firemních večírků, svatebních mejdanů či jiných zábavních akcí v kulturních domech, sálech a jiných prostorech. Pronájem za skvělé ceny mnohdy zahrnuje i zajištění cateringu, stravování, doplňkových programů a zábavné show.

Městské kulturní středisko: -kino Svratka -Jamborův dům -kulturní akce -kurzy.

Umělecká agentura. Zprostředkování: - hudební produkce všech hudebních žánrů (SOLO, DUO.TRIO, HUDEBNÍ SKUPINY....) včetně ozvučení, osvětlení a zajištění doprovodného programu ke kulturním a společenským akcím (večírky, svatby, zábavy, plesy, firemní akce, diskotéky, hudba do vinárny a kavárny...) - dětské zábavné programy pro školy, domy ...

Pořádání: -Filmový festival pro děli a mláděž ve Zlíně. podrobněji na: www.zlinfest.cz Provozování: -Filmová škola Zlín podrobněji na: www.filmovaskola.cz. Pořádání: -dostihový sport.

Služby: - ozvučení - osvětlení - podium - ground support-koncertní střecha - LED stěny - pořádání kulturních a společenských akcí.

Kulturní, vzdělávací a informační centrum městské části Brno-Vinohrady. Inzerce, dům dětí KVIC. Zájmová a vzdělávací činnost pro děti i dospělé.

Music klub, hudební klub. Pořádání koncertů a akcí všeho druhu.

Dj pro Vaši firemní párty, společenské akce, svatební večírky, maturitní plesy, různé rodinné oslavy. Nabízíme kompletní osvětlení, ozvučení. Můžete nás také vidět hrát v předních pražských klubech.

Kulturní, vzdělávací a inzertní centrum Brno-Vinohrady. Zájmová a vzdělávací činnost pro děti i dospělé.

Hudební a umělecká agentura. Zajištění hudby a DJ na diskotéky, rodinné oslavy a svatby. Zajištění práce v zahraničí pro table dance tanečnice, striptérky a lap dance tanečnice. Dále agentura zprostředkovává veškeré umělce.

Jazz Tibet Club je legendární olomouckou scénou, v níž se pojí hudební klub s restaurací a také unikátní génius locí. Vlídnou, domáckou atmosférou a dřevěným interiérem přípomíná proslulé irské puby. V unikátním prostředí se tu konají koncerty špičkových kapel a hudebníků z celého světa, jejichž pojítkem je kvalitní hudba a poctivý přístup k ...

Národní ústav lidové kultury. Lidová kultura. Správa: -zámek -zámecký park -pořádání: -Mezinárodní folklorní festival -folklorní a vzdělávací akce -jiné kulturní akce. Výstavní, vzdělávací, publikační činnost. Kulturní servis. Specializovaná organizace Ministerstva kultury ČR**.

Živá hudba, hudební skupina. Jsme optimální volba kapely na plesy, zábavy, večírky, svatby, výlety, oslavy narozenin a jubileí, firemní večírky, reklamní akce, a různé jiné příležitosti

Provozování: - koncerty - freestyle music party - firemní akce (prezentace, výročí, oslavy, ...) - soukromé akce.

Kulturní centrum, středisko: -pořádání, zprostředkování kulturních akcí. Další působiště:DĚLŇÁK LÍŠEN Klajdovská 28, 628 00 Brno tel.: 544 210 136 e-mail: delnak@kclisen.cz

Profesionální bubenická, pyrotechniská a ohnivá show skupiny firelovers. Objednejte si show na firemní akce, večírky, kulturní a společenské akce. Realizujeme ohňostroje již od 4 tisíc. s certifikovanou obsluhou. Moderní vystoupení fire show artistů, žonglérů a tanečnic s ohněm. Novinky z fireshow, pozvání na akce, obchod, škola žonglování ...

Divadlo. Předprodej vstupenek, tel.:487521550.

Správa Chýnovské jeskyně. Služby: -prohlídky jeskyně. Příležitostné akce: -koncert -divadlo na téma příroda -výstavy -výzkumná a průzkumná činnost -poradenská činnost.

Živá hudba pro různé příležitosti: -hudební žánry od klasické hudby přes jazz až po evergreen -svatby, rodinné a společenské oslavy -firemní eventy.