Pořádání narozeninových oslav, firemních večírků, svatebních mejdanů či jiných zábavních akcí v kulturních domech, sálech a jiných prostorech. Pronájem za skvělé ceny mnohdy zahrnuje i zajištění cateringu, stravování, doplňkových programů a zábavné show.

Realizace - firemní akce, catering, curling - produkce - doprava účastníků - technické vybavení.

-Pořádání dětských rekreačních a rekreačně - vzdělávacích akcí

Umělecká agentura, hudební produkce, DJ: -zahraje na Vašich diskotékách, oslavách, večírcích, plesech, Služby: -revize elektro -revize hromosvodů.

Pekařství, cukrářství Hostinská činnost -Vydavatelské a nakladatelské činnosti -Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny -Velkoobchod -Činnost podnikatelských, finančních a ekonomických poradců -Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti -Pořádání výstav, přehlídek a obdobných akcí

Dětská herna Stonožka -pro děti od 0 do cca 6 let v doprovodu rodičů, či jiné dospělé osoby.

Dětská herna s kavárnou a batolícím koutkem Topolino.Pro nejmenší děti je připravena zvlášť herní místnost, kde si mohou v klidu a bezpečí hrát na vyvýšené izolované podlaze. Hlídání dětí. Kavárna.

Dětská kavárna. Nekuřácká kavárna s hernou (dětskými koutky). Free Wi-fi, přebalovací pult, mikrovlná trouba (pro ohřátí příkrmů pro děti) a vysoké krmící židle.

Reklamní, pořadatelská a organizační agentura - pořádání plesů, večírků, vystoupení, PR servis, promotion akcí a kampaní.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, ...

Herny pro děti, příměstské tábory, hlídání dětí, pořádání dětských oslav.

Produkce na klíč. -zajištění umělců (DJs, moderátoři, známé osobnosti, kapely, modelky, hostesky, go-go tanečníky, pro daný typ akce -zajištění odborného personálu (zvukař, osvětlovač, technický support -technické zajištění akce po stránce zvukové, světelné či audiovizuální aparatury (sound systém, světelný park, projekce, laser,

Dětské hřiště Bambino nabízí zábavné dětské atrakce, krátkodobé hlídání dětí, dětské oslavy, tvořivé večery.

Společenský dům: - restaurace - ubytování - lázně - společenský sál - bowling.

Hudební kapela, skupina Durman Durman Žánr - ROCK & PUNK & ROLL.

Kompletní firemní jazykový servis na klíč. Výuka anglického, španělského, francouzského a německého jazyka pro zaměstnance. Komunikace v odborném jazyce. Znalost gramatiky. Produkce společenských akcí, zařizování a projekce. Fotografování maminek, miminek a budoucích modelek.

Nabízím malování dětí zdravotně nezávadnými profesionálními barvami.

Eventová a cateringová společnost. Zajištění: - ucelené služby na míru, včetně zajištění prostor, programové skladby, techniky, obsluhy, občerstvení, nápojů: - rauty, firemní večírky, recepce, gala večery, garden party, konference, módní přehlídky, svatby, narozeninové oslavy, taneční párty.