Pořádání narozeninových oslav, firemních večírků, svatebních mejdanů či jiných zábavních akcí v kulturních domech, sálech a jiných prostorech. Pronájem za skvělé ceny mnohdy zahrnuje i zajištění cateringu, stravování, doplňkových programů a zábavné show.

Zprostředkování obchodu Kulturní agentura.

Umělecká agenturazprostředkování, konkcerty klasické hudby.

Pořádá a slavnostní tabule - svatby - rodinné a pracovní oslavy

Sdružení zabývacíjící se pořádání kulturních a společenských akcí. Pořádání - kulturní a společenské akce.

Výroba - telekomunikační zařízení Diskžokej.

Studio & Agentura Bianca, vzdělávací, pohybové a relaxační studio. Vzděláváme zdravotníky, pedagogy i laickou veřejnosti, pořádáme pravidelné kurzy první pomoci. Nabízíme rehabilitační, kondiční cvičení pro kojence, batolata a ženy všeho věku. Zdravotní cvičení pro ženy po porodu. Pohybově taneční kurzy pro děti. Zajišťujeme výuka společenských ...

Kompletní zajištění společenských akcí ozvučení, osvětlení, pódia.

Dodávka a montáž - scénické a efektové osvětlení Ozvučování společenských akcí Montáž - hliníkové konstrukce Stavba mobilního zastřešení a podia.

Služby, pořádání: - kongresy - konference - společenské akce. Marketingové poradenství.

Umělecká a produkční agentura ADN: - agenturní zastoupení hudebních skupin - pořádání kulturních a společenských akcí - sestavení dramaturgie festivalů - zajištění ozvučení, osvětlení, pódia …

Distribuce a zásilkový prodej: - CD a LP - hudební vydavatelství. Prodej: - vstupenky na kulturní akce.

Modelingová a produkční agentura: - zajištění hostesek, modelek i mužských modelů pro fotografování, video a přehlídky - produkce módních přehlídek a společenských akcí.

Reklamní služby Marketing Zajišťuje - koncerty a společenské akce - vystoupení umělců - hostesky.

Historizující sdružení tanec, divadlo, šerm. Pořádá - historická vystoupení.

Pořádání - komiksové výstavy Vydavatelství - komixs Pořádání - komiksové výstavy.

Modelky a modelové - hostesky - děti - fotoprodukce - produkce - choreografie - pořádání eventů - promoakce - výroční akce - konference - plesy - obchodní centrapořádání - modní přehlídky - firemní akce na klíč - castingy.

Taneční soubory - FILIGRÁN - MALÉ F Pořádání - taneční festival NATŘIKRÁT.

Skupina šermířů Pořádá - historická a ohnivá vystoupení.

Produkční a umělecká agentura: -organizace společenských a firemních akcí, plesů, vánočních večírků, dětských dnů, promo akcí, eventů, koncertů, městských slavností, slavnostních otevření a dalších zábavných akcí.

Zprostředkování - mobilní casino pro firemní večírky, soukromé akce a párty.

Internetová prodejní galerie Prodejní galerie - internetová a kamenná. Provoz - hudební agentura.

Audiovizuální technika Reklamní činnost Poskytování - služby v oblasti veletrhů (výběr veletrhů na míru, vyřízení veškerých formalit s pořadateli veletrhů, architektonické návrhy expozic a jejich realizace) Tisk- prospekty, etikety, ... Návrhy-firemní grafika Montáž-pódia.