Pořádání narozeninových oslav, firemních večírků, svatebních mejdanů či jiných zábavních akcí v kulturních domech, sálech a jiných prostorech. Pronájem za skvělé ceny mnohdy zahrnuje i zajištění cateringu, stravování, doplňkových programů a zábavné show.

Kouzelnické vystoupení pro: - kouzelník pro děti i dospělé - modelování balónků pro děti - moderování - vystoupení pro děti - svatby - firemní večírky - oslavy narozenin.

Cestovní agentura v oblasti adrenalinových sportů - surfařské pláže - freeridové lokality světově proslulé skateboardové spoty Prodej, e-shop - sportovní pomůcky Produkce - firemní akce

Pořádání společenských akcí Zajištění - hostesky - catering - barman - firemní akce - turnaje - exhibice

Eventová a produkční agentura. Aristide se specializuje na pořádání kulturních akcí, večírků, módních přehlídek, oslav a svateb. Zajišťuje kompletní produkční a PR servis.

Prodej: -vstupenky na kulturní programy -redakční program Spirit CMS

Centrum nezávislé kultury: -hudební, divadelní a výtvarné projekty

Nabídka, zprostředkování: - lidová a dechová hudba.

Hotel - kapacita 40 lůžek - ubytování ve 2 - 4 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením - 3 pokoje - 2 ložnice, z toho jedna ložnice dvoulůžková a druhá ložnice třílůžková, dále předsíňka koupelna a WC - apartmán 2+1 - 4 pokoje, z toho jsou 3 s jednou ložnicí a 1 dvoulůžkový a 2 čtyřlůžkové, samozřejmě ...

Umělecká agentura - zajištění programů různých žánrů pro děti i dospělé.

Pro akce, firemní večírky, oslavy, promoce či soukromou party v Praze nabízíme pronájem celého klubu. Možnost zajištění rautu dle vašich představ. K poslechu taneční hudba, k pití drinky, míchané nápoje.

Hudebně dramatická agentura. Výroba kulturních pořadů pro děti a dospělé.

Dechberoucí fireshow plná pyrotechniky, ohně, kouře, světelných prvků a akribacie. Jednička v oboru Fireshow a Lightshow. Osvětlování a zvučení akcí, žongléři, chůdaři, akrobati, ohňostroje pyrotechnika a mnoho dalšího.

Ozvučení a moderování společenských a kulturních akcí - svatební oslavy - diskotéky

Služby pro kongresy, konference s další společenské akce. Pronájem tlumočnické techniky a obsluhy.

-Pořádání kulturních produkcí, zábav a provozování zařízení sloužících zábavě

Výroba akcí na přání. Svatby, eventy, zážitkové akce i oslavy pro děti.

-Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí

Umělecká agentrua - zprostředkování firemních akcí a večírků

Hudební agentura nabízí: - pronájem živé hudby na plesy, koncerty a večírky. - reprezentace velkých firem.