Pořádání narozeninových oslav, firemních večírků, svatebních mejdanů či jiných zábavních akcí v kulturních domech, sálech a jiných prostorech. Pronájem za skvělé ceny mnohdy zahrnuje i zajištění cateringu, stravování, doplňkových programů a zábavné show.

Zahradní restaurace. Hudební klub. Pořádání jazzových vystoupení.

Nabízíme vám živou hudbu k poslechu i tanci. Zajistíme kapelu na rodinnou oslavu, svatbu, křtiny, firemní večírek, párty, raut, ples, taneční zábavu či silvestr. Máte-li zcela specifickou představu o kapele, kterou byste rádi viděli a slyšeli na svém večírku (žánr, počet členů, nástrojové obsazení...), použijte náš kontaktní formulář. Zcela ...

Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí.

Poskytujeme: - živá hudba + KARAOKE - svatby, narozeniny, večírky - písničky na přání, písnička na tělo - originálně složená skladba pro oslavence.

Tandemové seskoky s padákem, základní parašutistický výcvik, poskytování tělovýchovných služeb v oblasti parašutismu, specializovaný maloobchod a činnost technických poradců.

Pořádání Královského stříbření Kutné Hory a dalších kulturních akcí, spjatých s historií Kutné Hory.

Bezplatné kompletní zajištění firemních akcí na klíč. Kongresy i v zahraničí, Konference, Semináře, Školení, Meetingy, Sportovní akce, Oslavy.

Kulturní agentura. Zajištění kulturních pořadů a akcí: - společenské akce pro děti i dospělé - moderátor, konferenciér, animátor Luboš Votroubek

Kulturní dům: -svatební i jiné hostiny -možnost pronajmutí sálu.

Knihovna, informační centrum. Služby: -internet pro veřejnost -faxování -kopírování. Prodej: -regionální literatura o Bělé pod Bezdězem. Provozní doba: -půjčovna pro dospělé, internet po 9-11, 12-16 út, čt 9-11.12-17 pá 9-11 -půjčovna pro děti po 12-16 út, čt 12-17.

Dj pro Vaši firemní párty, společenské akce, svatební večírky, maturitní plesy, různé rodinné oslavy. Nabízíme kompletní osvětlení, ozvučení. Můžete nás také vidět hrát v předních pražských klubech.

Provozování: - koncerty - freestyle music party - firemní akce (prezentace, výročí, oslavy, ...) - soukromé akce.

Pronájem - kulturní centrum Taneční kurzy Organizace - plesy - koncerty - divadelní představení

Modelingová a castingová agentura - zastupující modelky, modely, herce, herečky a hosteskynabízí - castingy, reklamy a modní přehlídky na klíč

Pořádání - výstavy Grafický design Webdesign Ilustrace - kresby

Umělecká agentura - zastupuje umělce z oblasti vážné hudby

Písmomalířské práce - malby na stěny - plastické písmo - airbrush - foliová reklama Malba - obrazy