Pořádání narozeninových oslav, firemních večírků, svatebních mejdanů či jiných zábavních akcí v kulturních domech, sálech a jiných prostorech. Pronájem za skvělé ceny mnohdy zahrnuje i zajištění cateringu, stravování, doplňkových programů a zábavné show.

Pořádání firemních a společenských akcí na klíč. Video studio. Profi kameru a vybavení má kdekdo, ale to na smysluplné video prezentace a filmy nestačí. Zakládáme si na kvalitní dramaturgii. Před kamerou jsou totiž lidé s jejich příběhy. Točíme filmy o lidech. To je ten nejúčinnější způsob, jak filmově představit naše zákazníky.

Divadlo - divadelní pohádky pro mateřské a základní školy Pořádání - dětské diskotéky

Kapela Timbre music. Nabízené služby: - 4 - 12 členný taneční orchestr vhodný i pro větší akce - hudebně-kostýmní programy, show - revivalové programy: - Frank Sinatra revival - Louis Armstrong revival - Ricky Martin revival - Shakira revival - Marylin Monroe revival - tématické programy - dětské programy - ozvučení ...

Mám bohaté zkušenosti s moderováním akcí různého zaměření i ozvučením menších klubů. Zároveň v nich vystupuji jako DJ. Dále nabízím namluvení textů a dabování filmů. Pro zájemce vedu kurzy dabingu.

Prezentování klasické hudby z období druhé světové války. Produkce děl vězněných skladatelů. Pořádání vzdělávacích přednášek o holocaustu.

Služby: - provozování nevýherních hracích automatů a kulečníků

Zastupování a zprostředkování vystoupení umělců, hudebních skupin.

Prodej - nápoje Pořádání - degustacísommelierské služby

Reklamní činnost Sportovní klub Pořádá - kulturní akce

Realizace - vystoupení mažoretek, žongléřů a breakerů

Realitní činnost Realitní činnost Kulturní agentura