VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Práce: -instalatérské -zednické -elektromontáž

Studnařství, vrtání, práce: - studny do všech materiálů - cena již od 650, -Kč za 1 m vrtu - vrtání studní do hloubky až 300m (malé rozměry vrtných souprav) - vrtaný průměr 140-300 mm - ražené studny - studny do nesoudržných materiálů - prů. 5/4" - průzkumné vrty - odběry vzorků - hlubinné vrty pro tepelná čerpadla - ...

Vodoinstalatérství. Odstraňování instalatérských havárií non-stop. Opravy a výměna vodovodních baterií, WC, umyvadel, van, ohřívačů vody a radiátorů. Instalatér.

Služby: -projekční činnost v oboru elektrotechniky

Pronájem reklamních ploch

Autoškola - vyučování řízení motorových vozidel. Zemní práce - ostatní práce pomocí autojeřábů a rypadel kolových a automobilních. Nákup a prodej zboží - obchodní činnost v rámci živnosti volné. Silniční motorová doprava nákladní. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Paliva - uhlí. Prodej písku a kameniva. Kontejnery. Náhradní ...

kompletní dodávky v oborech slaboproudých a silnoproudých rozvodů, zařízení a systémů. - zřizování, montáž, údržba a servis telekomunikačních zařízení - poskytování telekomunikačních služeb - výroba, instalace a opravy elektronických zařízení

Výrobní program firmy ALSTAKO je zaměřen na oblast zabezpečení objektů a majetku. Pro komplexnost svých dodávek a montáží zahrnuje řadu zabezpečovacích zábran a systémů, jako např.: - mříže Tetra, mříže svařované, kované, nůžkové - oplocení, komunikační zábrany, zábradlí - rolovací mříže a vrata včetně elektrických pohonů - výroba ...

Výroba: - truhlářství - okna - dveře interiérové. exteriérové - nábytek - schodiště - kuchyně - postele - yybavení restaurací.

Kominictví, prodej, e-shop komínů a komínových systémů.

Kominictví Truhlářství, podlahářství -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací ...

Měření emisí, kominické práce - čištění - revize - vložkování - vícevrstvé odvětrání.

Výroba a prodej - nástroje pro průmyslové obrábění KOMET, DIHART, JEL.

Art-prague.eu - dekorativní práce do interiéru a exteriéru včetně návrhu, umělecká malba na omítku, nástěnná a stropní malba, nástěnné panó, grafika a kresba Praha a po cele Europe. Malba dekorativní, ornamentální, umělecká a malba na zakázku, osdobné a dekorační lišty a sádrové štuky a ornamenty.

Provádíme kompletní rekonstrukce bytů včetně bytových jader, kuchyně a koupelny. Sándrokartónové příčky, elektroinstalce, osvětlení, montáže zařízení. Komplexní stavební služby - bourání, omítky, izolace, malířské práce, dlažby a obklady.

Vložkování, frézování, stavby a opravy komínů, kontroly a čištění komínů.

Naše společnost realizuje novostavby na klíč. Nabízíme komplexní servis od zaměření, návrhu a bezplatné cenové kalkulace až po samotnou realizaci a jednotlivé stavební práce.

Trápí vás absolventská, bakalářská nebo diplomová práce? Poradíme vám. Nemáte-li dostatek času na vypracování seminární či diplomové práce, využijte naší odborné specializace. Pomůžeme vám seminární práci napsat.

Zámečnická pohotovost Praha - dojezd k otevření dveří do 60 minut – nedodržení limitu = sleva 30%, profesionální otevírání aut a bytů bez poškození dveří a vozu, nonstop dispečink. Zámečnický servis Praha.