VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Nabízíme pokrývačské, izolatérské, klempířské práce a montáž střešních oken (Dakea, Fakro, Roto, Velux). Provádíme odbornou pokládku střešních krytin (Rukki, Satjam, Bramac, Mediterran, KM Beta, Tondach) a podstřešních folií (Jutadach, Dörken, Tyvek).

Stavební činnost: - bytová výstavba - průmyslová výstavba - zateplování budov - sanace lodžií - izolace střech - půdní vestavby s použitím sádrokartonu - výstavba sedlových střech.

Práce: -tesařství -klempířství -pokrývačství -lešenářské práce

Práce: -instalatérství -topenářství -rekonstrukce koupelen -rekonstrukce bytových jader -servis plynových spotřebičů -rozvody plynu

Truhlářská výroba : - interiérový nábytek na zakázku Realizace a prodej - osvětlení včetně zahradního - specializace LED Kompletní návrhy - osvětlení včetně zahradního - specializace LED Služby designéra interiérů

Prodej, montáž a opravy: - plynových, elektroplynových, elektrických spotřebičů určených pro topení, vaření a ohřev vody - kotle, sporáky, vařiče, karmy, ohřívače vody, topidla, gamaty - kotle na tuhá paliva Práce: - vodoinstalace - plynoinstalace - topení, topenářské - vodo, topo, plyn

Kovovýroba, zámečnické práce. Výroba - vrata, mříže, zábradlí.

Stavební firma - demolice, bourací práce - zateplování budov - výstavba domů na klíč - rekonstrukce interiérů a exteriérů.

Tesařské, pokrývačské práce: - výroba, montáž krovů, pergol, přístřešků, dřevěných podhledů, vikýřů i střešních oken. Rekonstrukce střech, půdní vestavby a návstavby.

Práce: - zemní - výkopové (strojově) Pronájem: - pracovní plošina, tel.: 603 823 216

Práce: - klempířské - tesařské - sádrokartonářské - výškové práce Prodej: - barvy

Stavební práce, zednické a výkopové práce.

Stavební firma, certifikována ISO* 9001, ISO 14001, ISO 18001 Autorizovaný technik v oboru-pozemní stavby. Autorizovaný BOZP koordinátor. Autorizovaný inženýr v oboru-pozemní stavby. Veškeré stavby na klíč: -průmyslové, bytové a občanské. Rekonstrukce. Stavební práce: -HSV*, PSV*: -zednické, tesařské -vodoinstalace, ...

Práce: - údržba zeleně, rekultivace - sadovnické a zahradnické práce - kontejnerová autodoprava - zemní práce.

Zemní práce a nákladní autodoprava: -zemní práce, -stavby, -stavební úpravy, -technické rekultivace odvodnění, -drenáže, -kanalizace, -zpevněné plochy, -odstavné plochy, -výstavbu silnic a zpevněných cest, -demoliční práce budov a staveb.

Komplexní dodávky: - klimatizační zařízení - tepelná čerpadla - rekuperační jednotky - ventilátory - vzduchotechnické rozvody - chladící boxy - zvlhčovače a odvlhčovače vzduchu Realizace zakázek: - konzultace - návrh řešení - vlastní dodávka - montáž - vyškolení obsluhy - záruční a pozáruční servis Půjčovna, ...

Montáž, oprava, servis: -vyhrazená průmyslová zařízení Revize: -elektrická zařízení -hromosvody

Prodej, pokládka a renovace - koberce - PVC - podlahy (plovoucí, dřevěné, korkové) - parkety

Revize, montáž, opravy: - hromozvody. Výškové práce.

Práce: -sádrokartonářské -rekonstrukce -podlahářství -truhlářství

Stavební a zednické práce - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budova - sádrokartonářské práce - obkladačské práce.

Geodetické a kartografické práce - vytyčovací práce - vyhotovení geometrických plánů - zaměřování skutečného provedení staveb.

Elektromontážní práce, revize - montáže, opravy a údržby elekt. zařízení do 1000 V a nad 1000 V do 35 KV - montáže, opravy a údržby hromosvodů.