VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Práce: - výkopové práce - terénní úpravy - pokládka dlažby

Truhlářství. Zakázková výroba: - nábytek

Práce: - pokrývačské, tesařské - sádrokartonářské Výstavba: - dřevostavby rodinných domů

Hodinářství. Restaurování, oprava: - starožitné hodiny - věžní hodiny - pendlovky Kovářské práce.

Prodej a pokládka: -podlahové krytiny -plovoucí podlahy -parkety, PVC, vinylové dílce, koberce, korek -podlahářská chemie -obvodové, přechodové lišty, doplňky. -příprava podkladu (stěrkování, dřevotříska a OSB desky).

Střih a ohyb plechů do délky 6 000 mm, výroba ohýbaných profilů a klempířských prvků, velkoplošné frézování, práškové lakování, kovovýroba.

Zámečnická výroba: - vjezdové brány - plotové dílce - stojany - přístřešky - vrata, garážová vrata - předokenní rolety

Restaurování nábytku - specializace na restaurátorské a konzervátorské práce - restaurování starožitného nábytku a předmětů ze dřeva - nábytek všech slohových období, včetně řezby, intarzie, inkrustace, polychromie, čalounění a thonetova nábytku Restaurování nábytku - specializace na restaurátorské a konzervátorské práce - restaurování ...

-Fotografické služby -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poskytování technických služeb -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Projektování pozemkových ...

Natěračské práce Malířské práce Montáž - sádrokartónové podhledy Pokládka - podlahy

Truhlářské práce. Výroba: -nábytek na míru -kuchyně -ložnice -dětský nábytek -skříně -altány -pergoly -zimní zahrady

Kompletní rekonstrukce střech, včetně příslušenství. Provádíme: - kompletní rekonstrukce střech - pokládka veškerých střešních krytin - montáž klempířských prvků. Práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské.

Čistírna prádla - praní, mandlování a žehlení - opravy a úpravy oděvů.

Služby: - realitní činnost, - inženýrská a projekční činnnost, - správa nemovitostí, - elektromontážní práce, - zateplování objektů.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Rekonstrukce domů a bytů. Elektroinstalace, elektromontážní práce. Obkladačské práce.

Vodo topo plyn - plynoinstalační práce - topenářské práce - vodoinstalatérské práce.

Stavební firma, stavební práce: - stavby rodinných domů, - rekonstrukce objektů, původní vestavby, - kamenné zdivo, - rekonstrukce bytových jader, - zateplení fasád, fasády, - zámkové dlažby, - keramické obklady a dlažby, - malířské práce.

Montáže, revize a opravy hromosvodů. Provádění výškových prací s použitím horolezecké techniky, uzemňovacích prací hromosvodů včetně výkopových prací.

Práce, služby: -výškové práce -rekonstrukce bytových, průmyslových i provozních budov -rekonstrukce střech všech druhů krytin -rekonstrukce půdních prostor -sádrokatonové příčky, obklady, podhledy a protipožární konstrukce -zateplení a rekonstrukce fasád objektů -stavby RD na klíč

Truhlářství. Zakázková výroba - pergoly - altány - kuchyně na míru - kancelářský nábytek - okna, dveře.