VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Martin Záruba se zaměřuje na izolace, rekonstrukce a doplňkové izolace proti vlhkosti a vodě.

Geologické práce Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Testování, měření, analýzy a kontroly

Vývoj, výroba, ostření speciálních rotačních a stacionárních řezných nástrojů pro třískové obrábění. Nabídka upínacích systémů a speciálních nástrojů s výměnnými břitovými destičkami. Vývoj, výroba nástrojů pro ozubení. Dodavatel komponentů pro automobilový, hydraulický, elektrotechnický, energetický a letecký průmysl.

Kovovýroba, strojírenská výroba: -svařované ocelové konstrukce -díly pro jeřábové věže 5-10 tun, věže a podvozky stavebních jeřábů -lanové vrátky pro lodě, lodní a kotevní vrátky -díly stavebních a důlních strojů -lopaty, radlice pro stavební stroje -silniční válce, bandáže pro stavební stroje -zařízení pro třídění surovin ...

Společnost SpindleWorks s.r.o. provozuje zámečnickou a nástrojářskou dílnu v podhůří Beskyd s desetiletou praxí v oblasti prototypizační, kusové a malosériové kovovýroby.

Dodávka, montáž, oprava, r ekonstrukce: - voda, topení, plyn, vodo-topo-plyn - vodoinstalace měď*, plast, kov Řemeslnické práce: - instalatérské, vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.

Práce: - elektroinstalační, elektrikářské. Oprava, montáž, revize: - hromosvody - elektrické nástroje, nářadí. Oprava: - jeřáby. Prodej, servis: - el. ruční nářadí.

Společnost TA IZOLACE s.r.o. realizuje zateplení střech a podkroví.

D - BAU s.r.o.je autorizovaná firma pro provádění pozemních staveb. Používáme pouze certifikované stavební materiály. Realizujeme zateplování fasád budov, stavby na klíč, rekonstrukce, vestavby, PENB - průkazy energetické náročnosti budov. Dále zajistíme projektové dokumentace, odbornou pomoc architekta, energetické poradenství.

Firma AB mont, s.r.o. se věnuje montážím potrubí a technologických zařízení. Provádíme montáže výměníkových stanic, rozvodů vzduchu, chladících systémů pro průmysl i vzduchotechniky. Sídlíme v obci Blatnice pod Svatým Antonínkem. Montáž, dodávka: - topné systémy - rozvody vody, odpadů - kompresory, rozvody vzduchu - chladící systémy pro ...

Stolařská výroba z masivu na zakázku: - dveře, okna, prosklené stěny, schodiště - zárubně - zábradlí - skříně - kuchyně - interiéry - stoly. Zpracování umělého kamene - Korian, Hanex, Hi-macc.

Společnost BV Bau, s.r.o. má činnost podnikání: - provádění staveb - dokončovací stavební práce - pronájem a půjčování věcí movitých - zemní práce - výkop a pokládka kanalizace - betonářské práce.

Kovoobrábění a lisování kovových dílů: - pro automobilový a hodinářský průmysl - vlastní výrobky. Nástrojárna, kovovýroba.

Společnost SIGNALBAU a.s. se zabývá především montáží technologických zařízení pro železniční dopravu, výstavbou telekomunikačních sítí, energetiky a silnoproudých zařízení. V rámci zakázky nabízíme komplexní služby od projektové dokumentace, přes vlastní realizaci, až po následný servis.

Naše společnost se zabývá veškerými stavebními a dokončovacími pracemi a rekonstrukcemi rodinných domů a to více než 10 let.. Náš zateplovací systém, který používáme od společnosti Baumit, je velice kvalitní a certifikovaný. Při jakýchkoliv stavbách či rekonstrukcích používáme své vlastní lešení, které lze i pronajmout. Zedník, rekonstrukce ...

Stavební firma Vítězslav Čápek se zabývá komplexní činností v oblasti stavebních prací. V rámci nabízené činnosti provádí výstavby rodinných a bytových domů, občanské vybavenosti, rekonstrukce staveb, půdních vestaveb a nabízí také další služby. Také se zaměřuje na rámcové provádění staveb jako fasády, střechy, základové desky a další. Poradí vám ...

Kopycentrum zajišťuje výrobu razítek, potisk trička, barevné a černobílé kopírování (barevný a černobílý tisk), laminování, knižní vazby a další služby v kopírovacím centru.

Společnost Element Display s.r.o. se zaměřuje na CNC obrábění plechů a výrobu stojanů, držáků a výrobků pro manipulační a skladovací techniku.

Společnost Moravská lakovna s.r.o. realizuje povrchové úpravy kovových dílů - tryskání a lakování

Stolařství, truhlařství: Návrh, výroba a 3D náhled- nábytku z lamina i masivního dřeva. -vestavné skříně, kuchyňské linky, kancelářský nábytek.

Silnoproudé elektromontáže v bytové a průmyslové výstavbě. Instalace průmyslových strojů a zařízení.

Stavebně obchodní společnost se zaměřením na technická zařízení budov s realizačním centrem v Ostravě, výrobním areálem v Paskově a pobočkami v Brně a Praze. - navrhování, dodávky, montáž a servis vzduchotechnických a klimatizačních systémů - komplexní provádění zdravotnických provozů - realizace chlazení, vytápění a zdravotechnických ...

Ondřej Plíva se zaměřuje na profesionální výškové práce, rizikové kácení stromů, štěpkování větví, doručení stavebního materiálu a přistavení kontejnerů pro odvoz suti.

Společnost LABARDIN SEAL s.r.o. se zaměřuje na svařování, CNC obrábění, ohýbání a výrobu prototypů z plastů a kompozitních materiálů.

Společnost PROHYDRAL s.r.o. se zabývá výrobou hydraulických bloků a systémů, vrtáním hlubokých otvorů, nástrojářstvím a broušením.