VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prodej gabionových konstrukcí, geomříží, geotextilií. Projekce a realizace kamenických prací Komplexní řešení zakázky, od návrhu, posouzení, konzultací, inženýrské činnosti až po vlastní realizaci.

Výroba strojů na výrobu, zpracování a zušlechťování skla či skleněného vlákna. Nabídka pásových chladicích pecí, pekařských pecí, ocelových konstrukcí, jednoúčelových sklářských strojů a dalších. Zajištění servisních služeb, revize elektrických a plynových zařízení či montážních prací.

Sklářství: - pískování skla - vitráže - spékané sklo

Výroba mříží, zabezpečení sklepních prostor, zámečnické práce, údržba domovního fondu, opravy po vloupání

AD Ludvík s.r.o. se zaměřuje na nákladní a osobní dopravu. Nákladní doprava je vnitrostátní i mezinárodní v rámci Evropy a společnost je schopna se postarat o celovozové, kusové i spěšné zásilky. Kromě dopravy společnost provádí i zemní práce.

Realizaci vodohospodářských staveb svěřte do rukou firmy BoBaStav ze Znojma. Za použití vlastní techniky provádí práce na vodních nádržích, jako je odbahnění rybníků. Zajišťuje také výstavbu venkovních dešťových a splaškových kanalizací a s tím související výkopové práce.

Stavební firma, rodinné domy na klíč, dřevostavby, stavitelství, rekonstrukce domů Miroslav, Moravský Krumlov, Hrušovany nad Jevišovkou, Třebíč - speciální tesařské konstrukce - rekonstrukce historických objektů - individuální projekty - typové domy - rekuperace - solární systémy - tepelná čerpadla. Projekty zdarma. ANHYDRITOVÉ ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: - stavební materiál-technologie suché výstavby pro novostavby a rekonstrukce - sádrokartony-obklady stěn, příčky (montované stěny), stropní podhledy, obytná podkroví, suché podlahy, kazetové stropní podhledy, systémy stěnové a stropní, půdní vestavby - minerální podhledy, akustické ...

Kovovýroba, zámečnictví, zámečnické práce, zakázková výroba, montáž: -garážová vrata, dveře, okna, ploty, rošty, branky, zábradlí, schody, mříže, stojany kovové konstrukce, skladové kontejnery. Prodej, servis: -technické plyny, propan butan -svářecí a autogenní technika.

Firma Dřevěné schody - František Jakub, jejíž truhlářská dílna sídlí v Dyjákovičkách u Znojma, se zabývá především výrobou dřevěných schodišť na míru a interiérových dřevěných dveří.

Montované, dřevostavby, domy, stavba rodinných domů montáž dřevostaveb, sádrokartonové konstrukce minerální podhledy, sádrokartony - zateplování fasád - stavební, pokrývačské, klempířské, obkladačské, zednické, elektrikářské práce - zateplovací fasádní systémy - rekonstrukce bytových jader - podlahářství - zednictví - rekonstrukce domů ...

Služby: - elektroinstalace, elektromontáže - silnoproud a slaboproud - montáž telefonních ústředen analogových, digitálních, VoIP a jejich servis. Kancelář: Křižíkova 1377, Frýdek Místek.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Stavební práce, činnost: -stavby na klíč -rekonstrukce-exteriéry, interiéry, -stavební úpravy, půdní vestavby, sádrokartony, zateplování budov, obklady, dlažba -vodoinstalace, tesařství, stavební truhlářství, pokrývačství -demolice. Prodej: -kompletní cihelný systém SUPERTHERM -zdravotní keramika, umyvadla, WC, ...

Pokládka keramických obkladů a dlažeb všech formátů, kamenické rohy, práce s přírodním kamenem, žulové kostky a mozaiky.

Jakub Vrána se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku z lamina i masívu do interiéru i exteriéru, pergoly, terasy.

Firma Terénní a výkopové práce Jan Čužna nabízí výkopy základů rodinných domů, výkopy inženýrských sítí, výkopy základů pro bazény, srovnání pozemků, zaklady, meliorace, odbahnění vodních toků, rybníků, lesní cesty, svažnice, skládky, úklid klestu formou shrabaní. Působí především v okrese Prachatice a Tábor. Práce: - zemní práce - ...

Společnost Strojní omítání Kovach s.r.o. nabízí kompletní realizaci jednovrstvých i dvouvrstvých vnitřních a venkovních omítek včetně dodávky materiálu.

Pan Martin Tesař se specializuje na výkopové práce. Práce realizujeme minibagrem o nosnosti 3 tun. Provádíme výkopy bazénů, jímek, jezírek, přípojky vody a základů pro dům. K naší činnosti patří nákladní doprava písku, štěrku, dřeva, kamení. Nabízíme možnost přistavění kontejneru. Výkopové práce:  - výkopy bazénů  - výkopy jímek  - výkopy ...

Služby: - rekonstrukce a střechy na klíč - pokrývaní šikmých střech - izolatérské práce - montáž vzduchotechniky, střešní techniky - prodej materiálů

Tomáš Dohnanský se specializuje na truhlářskou výrobu z masivu i lamina - vnitřní a venkovní dveře, postele, nábytek, schody a mnoho dalšího.

Prášková lakovna - Komaxit: -lakování až délky 3m ks, barvy dle RAL, nanášecí systém TRIBO -povrchová úprava kovů pro venkovní i vnitřní použití. Lakovny, pece, práškové lakování: -1, 0 x 1, 6 x 3, 0 m -2, 2, x 1, 2 x 2, 7 m -1, 0 x 1, 6 x 2, 0 m -1, 0 x 1, 6 x 1, 6 m -pískování, černění, zinkování galvanické zajistíme. Kovovýroba, ...

Galanterie: - příze, vlny, jehlice a háčky, vše pro šití a vyšívání, korálky a komponenty i ty hypoalergenní, šály, šátky a hotovou bižuterii. Opravna oděvů. Pletení a háčkování čepiček, kabelek a ponožek na zakázku.

Školící středisko Otrokovice. Vývoj, výroba: -geografický software. Odborné poradenství: - GDPR analýzy a konzultace - konzultace o geodézii, GIS, o věcných břemenech, o datech, o integraci firemních informačních systémů. Odborné studie. Bezplatné i placené semináře, školení.