VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Služby: - mapové podklady, - geodetické práce ve výstavbě, - určení bodů pomocí GPS, - geodetické práce pro katastr nemovitostí. Prodej: - nivelační přístroje a sestavy, - ruční laserové dálkoměry, - nivelační, rotační a potrubní lasery, - ostatní příslušenství.

Činnost: -zámečnická výroba -svařování MIG* -svařování vrat a dveří (kov*, plech, výdřeva) -opravy a výroba nástrojů a součástí zemních strojů -řezání, vrtání, ohýbání -svařování konstrukcí.

Služby: -geodetické a kartografické práce -letecká fotogrammetrie -ortofotomapy -3D vizualizace, animace krajiny -výkon hornické činnosti -MISYS, GIS, pasportizace.

Služby: - jádrové vrtání betonu - diamantové řezání betonu a železobetonu.

Intuitivní astrologie - astrohry. Kurzy - REIKI - škola intuice - intuitivní astrologieseminář - rodinné konstelace.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - opravy historických a památkově chráněných objektů - tepelné izolace - projektová a inženýrská činnost - zemní práce.

Povrchová úprava kovů - ruční broušení a leštění - leštění v přáškovém automatu. Kompletace vodovodních armatur. Montáž vzduchotechnického potrubí a klimatizačních jednotek. Ubytovací služby - ubytovna.

Práce: -malířské a natěračské -úklidové služby -protipožární nátěry -podlahové systémy -zateplování fasád

Zakázkové truhlářství. Vyrobíme kuchyňské linky, schody, vestavěné skříně, postele, patra na spaní, ložnice, obývací pokoje, stoly a jídelní sestavy. Provádíme také renovaci nábytku. Kompletní služba od zaměření po výrobu a montáž.

Truhlářské práce, výroba: - kuchyně na míru - nábytek na zakázku Rekonstrukce bytových jader.

Klempířské a pokrývačské práce.

Prodej a montáž: - kotle, topení, ohřívače a tepelná čerpadla Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Práce: -kompletní akce na klíč -elektromontážní -zemní -klempířské -zámečnické -sádrokartonové příčky -zednické -malířské, natěračské. Dodávka, montáž: -elektrické sporáky -lednice, mrazáky -pračky -myčky nádobí -boilery, kotle -svítidla.

Půjčovna, prodej a servis teplovzdušných ohřívačů a vysoušečů-odvlhčovačů. Likvidace havárií vody, vysoušení sklepů, staveb, a pod -vysoušeče -odvlhčovače -ohřívače Zajišťujeme servis a prodej značek: -THERMOBILE (Holandsko) -MUNTERS (Švédsko) -DANTHERM (Dánsko) -BIEMMEDUE (Itálie) -SIAL-AXE (Itálie) -MASTER (Polsko) ...

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Montáž rozvoden.

Zámečnictví, nástrojářství.

Kovovýroba, zámečnictví, CNC obrábění Výroba strojů a zařízení - míchací (hnětací) stroje Provozovna: Výrobní 952 Hradec Králové (skladištní oblast)

Kamenictví, kamenosochařství: - pomníky všeho druhu - pro rodinné domky - obklady, krby, hroby - parapety - schodiště, schody - kuchyňské a koupelnové desky - výrobky na míru - dovoz přírodního kamene z celého světa Působnost v Pardubickém a Královéhradeckém kraji - sekání nápisů - kamenické práce Bývala firma Stanislav ...

Vodoinstalatérství a topenářství Výroba, velkoobchod, maloobchod: - plynová zařízení - elektrické stroje a přístroje - elektronická zařízení.

Komplexní malířské a natěračské služby Práce, včetně dodání materiálu: - malířské - natěračské - lakýrnické - dekorativní malby - antické zeminy - tapetářské práce-tapetování - protipožární nátěry s atestem - sanace a izolace vlhkosti - antibakteriální malby a nátěry - tepelně izolační nátěry - profesionální antikorozní ...

Rekonstrukce a opravy střech: -pokrývačské práce -klempířské práce -natěračské práce -montáže svodů a okapových žlabů