VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Stavby rodinných domů na klíč, rekonstrukce rodinných domů, zakládání staveb, základy, malby, nátěry, demolice, zemní, bourací práce, stavební údržba, průmyslových objektů.

Betonové schodiště Stropy Monolitické konstrukce Armování Výztuž

Práce: -řezání otvorů do železobetonových konstrukcí

Prodej, montáž, oprava, servis: - plynové spotřebiče

Výškové práce, stavební činnost - nová bytová výstavba - rekonstrukce budov - izolace a zateplování - klempířské, pokrývačské a tesařské práce.

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické - tapetářské - sklenářské - úklidové služby

-geologický a geofyzikální průzkum -hydrogeologie -korozní průzkum -kontrola provádění zlepšování vlastností zemin -návrhy a kontrola injektáží zemin -diagnostika zatížení životního prostředí -diagnostika stavebních konstrukcí -měření integrity pilot -georadarová diagnostika -servis trhacích prací -měření bludných proudů -kontrolní ...

Elektroinstalační, elektromontážní práce: - instalace v kancelářských, obchodních prostorech - domovní a bytové rozvody - elektroinstalace průmyslových a výrobních hal - hromosvodové instalace na všech typech střech - slaboproudé rozvody EZS, EPS, domácí telefony, strukturované kabeláže - revize elektrických zařízení a ...

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - zednické - zámečnictví

Truhlářství, výroba: - kuchyně - skříně - nábytek do obchodů, restaurací

Činnost: - inženýrsko-geologický průzkum - geotechnika - stabilita svahů - hydrogeologie - monitorovací systémy - ložiskový průzkum.

Prodej, montáž, poradenství, technický servis: - plovoucí podlahy, masivní dřevěné podlahy - PVC, koberce, vinyl.

Horolezci nabízí opravy, nátěry, čištění, zateplování střech a spárování fasád. Provádíme výškové práce, opravujeme střechy, fasády, komíny, provádíme mytí oken, instalace ochrany proti holubům, klempířské prvky, demolice, kácení, montáž reklamy.

Montáž, opravy, revize elektrických zařízení

Sádro-kartonářské práce Pokládka - plovoucí a dřevěné podlahy Rekonstrukce - půdní prostory

Služby hodinového manžela. Malířské práce Drobné opravy - domácí spotřebiče Služby hodinového manžela Drobné instalatérské práce Sekání, hrabání a zalévání - trávníky.

Truhlářství a podlahářství Silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče -Velkoobchod a maloobchod

Velkoobchod a maloobchod malířství. Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Natěračské práce Malířské práce Štukatérské práce Lakýrnické práce