VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Činnost: - školení, kurzy v oblasti výpočetní techniky Práce: - elektroprojekce - elektrorevize

Služby: - vedení účetnictví Práce: - tryskání kovů - metalizace kovů Služby: - třídění, kontrola plastových výlisků

zajištění instalatérských, topenářských, sklenářských, elektrikářských, truhlářských, zahradnických prací.

Prodej: - ochranné pracovní pomůcky - drogerie E-shop: - reklamní předměty - bezpečností tabulky Služby: - šicí dílna - prádelna

Truhlářství Bohuslav Čechvala, které sídlí ve Františkových Lázních se zabývá zakázkovou výrobou nábytku. Vyrábíme vybavení interiérů domů, restaurací, hotelů a kanceláří. Dále také vyrobíme vestavby, obklady schodišť a stěn, kazetové stropy, zábradlí, atypické dveře a okna. Provedeme i tesařské práce. Truhlářství: - zakázková výroba - ...

Práce, služby: - technické zhodnocení všech stavebních konstrukcí - sanace staveb dlouhodobá antikorozní ochrana - dokončování staveb po cizích dodavatelích HSV, PSV - zateplování budov - revizní činnost v oboru elektro, hromosvody aj.

Činnost: - inženýrská geodézie - geometrické plány

Služby: - geologické - hydrogeologie - měření radonu

Tesařské práce. Klempířské, pokrývačské práce. Montáž a opravy střech.

Kominické služby Údržba a čištění - komíny vložkování komínů - poradenství v oboru kominictví, posudky a kolaudace spalinových cest - člen Společenstva kominíků ČR

Podlahy, dveře a interiéry. Prodej, montáž - dveře interiérové - korkové, dřevěné a laminátové podlahy - dekorativní lišty a žaluzie - sklotextilní tapety. Úpravy interiérů, montáž sádrokartonů. Broušení a opravy dřevěných parket.

Podlahy, dveře a interiéry. Prodej, montáž - dveře interiérové - korkové, dřevěné a laminátové podlahy - dekorativní lišty a žaluzie - sklotextilní tapety. Úpravy interiérů, montáž sádrokartonů. Broušení a opravy dřevěných parket.

Práce: -povrchová ochrana materiálů -nátěry průmyslových konstrukcí -sanace betonových konstrukcí -výstavba rodinných domů na klíč -fasádní zateplovací systémy -tryskání povrchů -údržba ochranných pásem -doprava a zemní práce -zelená úsporám.

Zednictví. Výstavba a rekonstrukce rodinných domů. Zateplování budov. Sádrokartonářské práce. Renovace bytových jader. Pokládka chodníků a dlažeb.

Činnost: - opravy oděvů - šití bytového textilu

Služby: - dodavatel výkopových, zemních a demoličních prací - pomoc při realizaci malých, středních i rozsáhlých projektů v těchto oblastech. Působíme po celém uzemí ČR.

Výroba a prodej obalů pro: - potravinářství - farmaceutický průmysl - spotřební zboží - reklamní účely.

Geodetická a obchodní činnost: - geometrický plán - účelovou mapu - kompletní zabezpečení geodetických prací na stavbě - posudek pro soudní jednání - zajištění výpisu z katastru nemovitostí. Za dobu trvání firmy máme zkušenosti: - z vytyčování stavebních objektů - ze spolupráce při přípravě montáže - s vypořádáváním vztahů ...

Pokládka a prodej podlah - Laminátové i dřevěné plovoucí podlahy, klasické a exotické parkety, pvc, vinil, marmoleum, koberce, korek. Vyrovnání podkladu, měření vlhkosti betonových a anhydritových podlah. Renovace parket.

Práce: -elektroinstalační -kovovýroba

Projekce, montáž: - elektro - měření, regulace

Práce: - řezání laserem - řezání vodním paprskem - zpracování plechů