VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Výroba - modely a makety strojů a zařízení - modely staveb a areálů - kinetické panely plastické mapy

Práce: - zámečnické - malířské - topenářské - vodoinstalační

Řízené horizontální vrtání. Zemní protlaky.

Podlahářství. Prodej a montáž všech podlahových krytin - parkety, plovoucí a dřevěné podlahy - koberce - PVC, linoleum a marmoleum - dveře a obložkové zárubně.

Výroba: - historická zbroj, helmy, kyrysy, ramena, rukavice, kožené doplňky

Výroba, prodej nábytku. Vyrobíme kuchyně, obývací pokoje, skříně, knihovny, komody, stolky, stoly, dětský nábytek, ostatní zakázková výroba, katr collection. Vyrábíme schody, okna, dveře, další truhlářské výrobky.

Kompletní dodávky střech. Rekonstrukce střech. Pokrývačské práce. Klempířské práce. Montáže střešních oken.

Elektroinstalační práce Protipožární ochrana a revize

FI Truhlářství Truhlářství, výroba, prodej: -skříně, vestavěné skříně a nábytek na míru vyrábíme nejmodernější technologií na CNC stroji Vestavěné skříně na míru, resp. nábytek na míru a vybavením interiéru je naším hlavním výrobním zaměřením.

Geotechnické inženýrství - geofyzika, seismologie - projektování staveb - řízení staveb - geologie, hydrologie - konzultační služby pro jaderná zařízení - životní prostředí

Prodej: - vybavení koupelen - vany a sprchové kouty - vodovodní baterie - koupelnový nábytek a doplňky. Práce: - topenářské - vodoinstalační - opravy baterií.

Společnost INSET s.r.o. se od roku 1991 profiluje jako spolehlivý a operativní partner investorů, projektových organizací a dodavatelů staveb.

InService je moderní společností zabezpečující havarijní servis, opravy a údržbu technického vybavení budov, plošně po celém území České a Slovenské republiky a dále lokálně v Budapešti. Společnost Inservice zajišťuje 24 dodin denně 365 dní v roce havarijní službu, servisní práce, opravy, pravidelné preventivní prohlídky a revize, v ...

Stavební práce: -odvhlčení objektů. -sanace zdiva. -rekonstrukce budov. -rekonstrukce koupelen. -podlahářské práce.

Vodo - topo - vodoinstalatérské práce - topenářské práce.

Inženýrská geodézie a geodetické práce v katastru nemovitostí.

vyrábíme a prodáváme lepená akvária terária.

Prodej a montáž plastových oken, výměna a montáž parapetů, zednické práce. Rekonstrukce, revitalizace - balkonů - výtahů - střech. Prodej a montáž -interiérové dveře. Koupelnové a kuchyňské studio - kuchyně, koupelnový nábytek - obklady, dlažba. Podlahové studio - plovoucí podlahy - PVC - koberce. Výroba nábytku na míru - vestavné ...

Truhlářství. - zakázková výroba nábytku - stavba pergol Podlahářství.

Stavební práce - zednické práce - obkladačské práce - topenářské a vodoinstalatérské práce.

Zakázková výroba: -interiérový nábytek z lamina: -kuchyně, ložnice, vestavěné skříně, postele, obývací a dětské pokoje -kancelářský nábytek. Možnost dodání elektrospotřebičů. Zdarma 3D návrhy a kalkulace.

Práce, sklenářství: - brusírna, broušení, brusič skla - malířské, natěračské.

Kompletní opravy a servis výfuků. Prodej a montáž nových výfuků včetně příslušenství. Ochranné nátěry, zámečnické a svářečské práce. Provozovna Praha, tel. 776 649 306 Praha 10 Malešice, depo Hostivař.