VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské

Prořezy a kácení stromů, bezpečnostní, zdravotní, vyvázání koruny, z lana a i plošiny. Výsadba, zalesňování. Výškové práce, nátěry a opravy fasád, balkonů, lodžie, spárování panelů. Likvidace dřeva.

Klempířské a pokrývačské práce. - montáže střešních krytin Tašky - betonové, pálené (BRAMAC, TONDACH, BESK, KM BETA, ..) Plechové - vlnité, trapézové, hladké, profil tašky (SATJAM, ...) Úprava a prodej klempířských prvků, - přenosné plechové udírny Fakturační adresa: Čajkovského 946/11 Hradec Králové - Nový Hradec ...

Zemní, zednické a demoliční práce. Rekonstrukce a stavební úpravy budov - výstavbu rodinných domů - zateplení budov - demoliční práce - sanace vlhkosti objektů - pokládka zámkové dlažby - výstavby chodníků.

Služby, práce: - malířské, natěračské - tapetování - sklenářské - podlahářské - zednictví - montáž žaluzií

Stavební práce. Opravy střech, opravy koupelen komplet.

Truhlářství Soral vyrábí a prodává nábytek na míru, kuchyňský nábytek. Kuchyňské studio. Kuchyně na míru včetně návrhu, realizace a montáže vestavných spotřebičů.

Podlahářství Pechman nabízí tyto služby: - lakování podlah - pokládka PVC, plovoucí a laminátové podlahy, parketové a korkové podlahy - obklady stěn - podlahářské práce - broušení podlah.

Zhotovením forem, střižných a tvářecích nástrojů, přípravků, výrobou malých jednoúčelových strojů, zařízení, nástrojů, přesných součástí a tvarově složitých dílců dle dodané dokumentace. Kusovou i sériovou výrobou, obráběním všech typů materiálů včetně povrchových úprav.

Vodoinstalatérství, topenářství

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zednictví

Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Rekonstrukce koupelen. Obklady a dlažby všeho druhu, omítkářské práce.

Hlavní činností je těžba a zpracování dřeva. Dodáváme štípané dřev. Vykupujeme dřevo. - zajišťujeme individuální kácení stromů - provádíme práce s motorovou pilou a křovinořezem - provedeme úklid Vašich zahrad i s odvozem listí - umíme veškeré tesařské práce - disponujeme vlastními vozy a zajišťujeme tak i autodopravu - v zimě Vám ...

Instalatérské, topenářské, zámečnické práce.

Nabízíme: - montáž domu na staveništi - hrubá stavba dokončená do 60 dnů - dodávka a montáž odborných profesí (voda, kanalizace, vytápění, elektroinstalace) - provedení obkladů a dlažeb, pokládka podlah - instalace a montáž interiéru - dokončovací práce - vnější dokončovací práce - předání stavby zákazníkovi do 120 dnů ode dne zahájení ...

Činnost: - hydroizolace střešních plášťů - hydroizolace spodních staveb - hydroizolace teras a balkonů.

Pneuservis. Autodoprava. Zámečnická výroba. Kolejové mechanizmy.

Malířství, lakýrnictví a natěračství

Zednictví Vodoinstalatérství, topenářství

Služby - úpravy vody pro tepelně energetická zařízení.

Práce: -rekonstrukce střech -výškové práce -rekonstrukce obvodového pláště a balkónů -izolace