VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Autodoprava, doprava, přeprava: -přeprava sypkých materiálů - sklopka. Práce: -drobné zemní práce. Prodej: -drceného kamene včetně dopravy.

Kompletní zemní práce: -odbahňování rybníků -terénní úpravy a skrývky -čištění stok a vodních toků -výstavba venkovních vodovodů, kanalizací -práce v málo přístupných terénech.

Zabýváme se instalatérskými, zednickými a topenářskými pracemi.

Prodej a pokládka podlahových krytin různých materiálů: - dřevěné, laminátové, vinylové podlahy - linoleum, PVC

Služby: -vrtané studny -vrty pro tepelná čerpadla -prodej a montáž čerpadel -zemní práce -vrty pro geologický průzkum -těžební činnost.

Podnikatel Ing.Karel Štolba se sídlem ve Skalné se především zabývá zemními a stavebními pracemi. Naše stavební firma nabízí zemní a stavební práce. Provádíme kompletní stavbu od výkopu základů až po dokončovací stavební práce. Především působím působíme v Plzeňském a Karlovarském kraji. Postavíme rodinný dům od 1, 2 milionu korun a kromě ...

Výroba: - formy pro výrobu pneumatiky: - hliníkové a ocelové formy - ocelové kontejnery pro výrobu pneumatiky Svařování laserem: - laserové svařování oceli, hliníku a titanu na stroji Laserschweissanlage INTEGRAL 200 W.

Výroba, restaurování, čištění: - tapisérie (gobelíny) - koberce, výšivky

Dřevostavby, zateplování domů.

Provádíme nátěry a renovace dveří, euro oken a nábytku. Dále nabízíme veškeré nátěry nebo nástřiky a renovace trezorů. Zabýváme se i fládrování dveří, nábytku a renovace trezorů.

Restaurátorské práce štukové mramory Umělecké štukatérství

Jsme zakázkové truhlářství, vyrobíme moderní i stylový, atypický a ohýbaný nábytek z lamina i masivu. Vestavěné skříně, kuchyně.

.Nabízíme kompletní štukovou dekorativní výzdobu ze sádry, ale také i levnou variantu z polystyrenu s následnou odbornou výmalbou, zlacením či stříbřením štuků.Provádíme i renovace starých štukových stropů a dekorací.

Prodej - diamanty - vlastní značkové šperkařské kolekce

Restaurátorský ateliér konzervování-restaurování textilu a usní

Stavební firma zajišťující různé stavební činnosti od výstaveb, rekonstrukcí, truhlářských prací.

Zabýváme se montáží a opravou střech a to včetně izolací.Dále poskytujeme i následující služby: - hydroizolace plochých střech - hydroizolace podlah - hydroizolace jímek a septiků - oprava a revize hromosvodů

Dodávka a montáž do domů: - tepelná čerpadla - klimatizace - ústřední topení

Služby: - montáž suchých interierových technologií - sádrokartony - minerální podhledy - příčky - podlahy - vybavení a kompletace interiérů - stavby na klíč

Provádíme veškeré kominické práce: - vložkování komínů - stavební opravy komínů a kouřových cest - výměna a instalace komínových lávek - revize a kolaudace spalinových cest s použitím kamery - autorizované měření účinnosti malých zdrojů do 200kW

Nabízíme služby v oblasti vložkování, stavby třísložkových komínů, revize, odkouření od kondenzačních a turbo kotlů a autorizovaného měření.