VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Zemědělská společnost - výroba a prodej dopravních značek - rostliná a živočišná výroba - polní a zemní práce.

Výškové práce - rizikové kácení stromů - péče o zeleň - nátěry střech - odstranění sněhu - veškeré stavební dokončovací práce - opravy komínů.

Instalace topení, montáž plynových a tepelných rozvodů.

Topení-voda-plyn. Instalatérské, topenářské a plynařské práce.

Stavební práce, projektování: -novostavby -rekonstrukce -půdní vestavby -přístavby, nástavby -instalatérské práce.

Montáž strukturované kabeláže, pokládka optických kabelů, vaření optických vláken, měření OTDP

Podlahářské práce. Maloobchod, prodej: -podlahové krytiny -plovoucí podlahy -PVC -koberce

Výroba - ocelové konstrukce - kontejnery. Svařování konstrukcí, kovovýroba.

Práce: -slévárenské -truhlářské -nástrojářské. Výroba: -sklářské formy pro všechny druhy sklářských strojů

Služby: -silniční motorová doprava nákladní -oprava silničních vozidel -oprava pracovních strojů -provoz čerpací stanice Práce: -zemní

Údržba, návrhy a realizace zahrad. Zahradnické práce. Návrhy zahrad, úpravy zahrad. Práce kolem domu. Drobné zednické práce. Odklízení sněhu. Zahradní nábytek.

Výstavba, oprava, údržba, rušení: - železniční vlečky Práce: - izolační, foukaná tepelná izolace Stavebniny, tel.: 734763699

Technické služby: - nákladní doprava tuzemská - prodej písků, drtí - údržba zeleně, opravy místních komunikací - pokládání zámkové dlažby, živice - sběrný dvůr, nebezpečné odpady.

Povrchové úpravy, dělení plechů laserem a ohraňování. Svářečské práce.

Firma vznikla v roce 1990 původně jako sdružení fyzických osob. Hlavní činností stavební firmy je dodávka a montáž: - suchých staveb - sádrokartonových konstrukcí - minerálních podhledů v reprezentativní kvalitě se standardní zárukou na provedené práce 36 měsíců.

Malování portrétů - olejomalba. Repliky starých mistrů a ostatní dle přání. Olejomalba na plátně. Kopie starých mistrů.

Povrchová úprava kovů: - tryskání - nanášení nátěrových hmot a kovů žárovou metalizací. Prodej svářecí techniky Nákladní autodoprava. Výroba výbojových elektrod pro ozonizátory vzduchu.

Služby: -projektování dopravních staveb -inženýrská činnost v oboru dopravních staveb -zajištění realizace dopravních staveb -geodetické práce.

Průmyslová elektronika a elektrotechnika. Automatizace výrobních a manipulačních technologií. Komplexní dodávky elektroinstalací.

Geodetické a kartografické práce.

Stavební a zemní práce. Rekonstrukce vozovek a chodníků.

Činnost: - ZEMNÍ PRÁCE – násypy, přechodové oblasti mostů, zářezy - INŽENÝRSKÉ STAVBY A KOMUNIKACE – komunikace.

stavební práce: - projekty – vytvoříme vám vhodný projekt, jak při výstavbě nového objektu, tak při rekonstrukci; kompletní projektová činnost ve výstavbě, zpracování projektové dokumentace - výstavba a rekonstrukce – průmyslové, výrobní a skladové objekty, čistírny odpadních vod, stravovací zařízení, rodinné domy, zdravotnická zařízení, ...

Zateplování fasád, dekorativní omítky. Čištění a nátěry znečištěných omítek. Termografické měření úniku tepla. Prodej, montáž - plastová, hliníková a dřevěná okna a dveře - stínící technika - parapety - zimní zahrady - garážová vrata sekční a výklopná.