VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Výroba a prodej: -klíče a zámky -trezory a zabezpečovací zařízení -otevírání bytů, automobilů a trezorů.

Zhotovení střech a klíč. Montáž dřevěných teras.

Výroba: - truhlářských produktů na zakázku - realizace interiérů benzinových čerpadel - eurooken, dveří vchodových a schodišť.

Montáž parketových vlisů ze dřeva a plovoucích podlah.

Výroba upevňovacích systémů - zemní vruty a kotvy. Zámečnická výroba.

Stavební a zednické služby.

Podlahářství. Pokládka koberců a PVC.

Výkopové a bourací práce, úpravy terénu, dovoz a rozvoz sypkých materiálů.

Prodej a pokládka podlahových krytin: -koberce, lina -plovoucí podlahy -parkety, korky -obkládání schodů -renovace starých dřevěných a parketových podlah.

Textilní výroba: - pletené šály, čepice pro fanoušky - strojní vyšívání - drobná konfekce.

Montáž hromosvodů a podlahového topení.

Služby instalatérské, zednické a zámečnické.

Instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace - plynoinstalační práce - vodoinstalační práce - topenářské práce - vodo topo plyn. Dodávka, montáž, servis - ústřední vytápění - plynové kotle - tepelná čerpadla

Výroba strojního laminátu VRTM a RTM. Tvorba modelů, bazénků a skluzavek pro děti.

Stavby na klíč, zemní práce, projekce a statika.

Instalace, rozvod: -plyn -voda -topení -elektro. Montáž, oprava plynových spotřebičů. Průmyslové kotelny, průmyslové vytápění.

Průmyslové lakování dílů pro automobilový průmysl - autolakovna. Autodoprava - dodávková a nákladní přeprava - mezinárodní a tuzemská - skladování. Kovovýroba - svařování - lisování - řezání. Přírodní dřevostavby - výroba altánů a odpočinkových lavic v turistických oblastech.

Podlahářství. - podlahářské práce - renovace schodišť Prodej: - koberce, lina, PVC krytiny - laminátové a dřevěné plovoucí podlahy

Stavba, výstavba: -bytové stavby -rodinné domy -průmyslové stavby -rekonstrukce -izolační práce

rekonstrukce domů, bytů rekonstrukce bytových jader, koupelen rekonstrukce nebytových prostor, kanceláří rekonstrukce restaurací, obchodů půdní vestavby řezání panelů zednické a obkladačské práce štukatérské práce služby architekta a projekční práce revize a statické posudky malířské a lakýrnické práce sádrokartonářské práce ...

Služby, práce: - kovošrot (výkup a zpracování), - demolice a demontáž objektů, - zemní práce, - kovovýroba.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop bytového textilu - deky, přehozy - polštáře - záclony - koberce - molitany - ubrusy - bytové látky. Zakázkové šití, krejčovství.