VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prodej a montáž dveří a obložkových zárubní, dveře a zárubně Sapeli, Masonite, Vasco door, Invado, DRE, dveře všech typů a provedení. -interiérové, vchodové, protipožární, bezpečnostní, , otočné, posuvné, lamelové, masivní, bezpolodrážkové, kyvné, celoskleněné, zvukově izolační, mechanicky odolné, prosklené stěny atd. Obklady ocelových zárubní ...

Podlahářské práce. Montáž plovoucích podlah, parkety, PVC a koberce. Renovace dřevěných podlah. Vyrovnání podlah. Montáž obložkových dveří a zárubní.

Zednictví. Zednické, obkladačské práce. Zateplování fasád a pokládka plovoucí podlahy. Výstavba, rekonstrukce, modernizace.

Stavební zámečnictví, zámečnické práce. Výroba a montáž ocelového a nerezového zábradlí Vodo/topo, plyn: - rozvody vody, topení, kanalizace - kompletní dodávka sanitární keramiky - instalace bojlerů na ohřev TUV, plynových i elektrických kotlů pro vytápění domů a bytů. Úchopová madla - bezpečná opora při užití WC stejně tak i při ...

Montáž oken a natěračské práce ve výškách. Opravy fasád, mytí budov a rizikové kácení stromů.

Práce: -stavební přestavby a úpravy -obkladačské -dlaždičské -strojní omítání -zateplování -práce s kamenem -zemní práce -demolice -výškové práce Služby: -údržba veřejného osvětlení -výškové práce -nátěry a opdravy fasád -čištění okapů -opravy komínů -montáže reklam -údržba a oprava památek -prořezání ...

Zámečnické práce. Návrh, výroba, montáž: -zábradlí -výplň plotových polí -brány, vrátka

Výroba a montáž schodišť, oken a dveří. Projektování kuchyní, kuchyně, vestavěných skříní, skříně a nábytku, nábytek. Nabídka restaurování nábytku.

Kácení stromů i ve ztížených podmínkách Odborné posudky zdravotního stavu stromů, památných stromů. Projekce, sadba a údržba zahrad a veřejné zeleně. Výškové práce při ošetření korun řezem, konzervační ošetření nejrůznějších typů poranění, instalaci bezpečnostních vazeb korun stromů.

Stavební činnost, řemesla, služby: - stavby rodinných domů, bytových domů, průmyslové stavby - rekonstrukce - tesař - klempíř - pokrývač - zateplení fasád - projektová činnost

Práce: -truhlářské -pokrývačské -tesařské

Služby: -geodetické práce v oboru katastr nemovitostí, geometrický plán (do 14 dnů), vytyčení hranic pozemku, rozdělení pozemku. Komplexní geodetické služby při stavbě rodinného domu.

Smluvní servis stavebních strojů, stroje značky: Davis, Case, Poclain a zvedacích zařízení značek: Hiab, Looglift, Multilift, Moffett a Jonsered. Prodej olejů a maziv značky Fuchs. Provádíme zemní a výkopové práce. K dispozici rýhovač.

Práce: -malířské -natěračské -lakýrnické

Výměny plynových kotlů, topení, plyn.... Provádění staveb, jejich změn a odstraňování... -Projektování pozemkových úprav -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce

Malířské, natěračské práce (průmyslové objekty): - antikorozní nátěry - protipožární nátěry. Tapetářské práce. Pronájem: - vysokozdvižné plošiny.

Stavba dekorací k filmu, výroba interiérů a truhlářských prací pro reklamy.

Truhlářství, podlahářství Velkoobchod a maloobchod Pila Prodej řeziva, palubek, OSB Sušení řeziva

Výtvarné práce -umělecké portréty na zakázku -karikatury -malování obrazů -olejomalby.

Služby: -zakázkové čalounické práce včetně drobných stolařských prací -čalounění auto sedadel, dveří automobilů a ostatního auto čalounění, sedadla motocyklů i úpravy -restaurování historického nábytku -taburety, postele, sedačky, křesla, židle, gauče, divany, čalounění dveří včetně zateplení a odhlučnění.

Lisované výrobky ze železných a barevných kovů (hliník, mosaz, měď). Výroba lisovaných výrobků z kovu: -plech, drát, tyčovina, profily. Úpravy: -lisování -ohýbání -děrování -řezání -svařování. Zajišťujeme: -zinkování -černění -chromování -kalení -nitridaci -cementování -povrchovou úpravu práškovými barvami.

Výroba, dodávka: -betonový panel -sloup, překlad, průvlak, vazník -septik, čistírna -montovaná garáž -stropní panel -deska PZD -silniční panel -silážní žlab -opěrná stěna. Prodej: -beton, betonová směs -betonářská ocel.