VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Výroba: -rotační součásti na CNC strojích

Služby - astrolog - terapeut - fotograf

Služby: -změření průtoku vody v bateriích a sprchách -výpočet návratnosti spořičů pro vaši firmu / byt -montáž a seřízení průtoku spořičů na optimum

Výroba oblečení z přírodních materiálů.

Galvanické zinkování, fosfátování a práškové lakování dílů do 6 metrů délky.

Pila: -výroba stavebního řeziva -řezání krovů na zakázku -prodej palivového dřeva -výroba truhlářského řeziva Tesařské práce.

Eshop, internetový obchod: - motorové oleje - provozní kapaliny - filtry - potřeby pro zahradní techniku. Návrhy 3D : - schodiště - zábradlí. Svářečské práce metodou mig/mag. Zámečnické práce.

Práce: -sádrokartonářské Dodávka, prodej, montáž: -sádrokarton -izolace

Řemesla, služby - malířské a natěračské práce - zednické práce

Realizujeme dřevostavby, dřevodomy, rodinné a nízkoenergetické domy sendvičového typu na klíč. Provádíme střechy na klíč, krovy, zahradní domy, pergoly, altány, fasády, dřevěné fasády, SDK práce, klempířské práce.

Šperkařská dílna, zlatník Brno. - zásnubní a snubní prsteny, prsteny, přívěsky, náušnice, náramky a piercingy. Šperk vzniká postupně z jednotlivých částí a výsledný artefakt zcela respektuje vaše individuální přání a míry. Vybrat si můžete s široké katalogové nabídky dílny nebo přijít s vlastním návrhem šperku.

Oprava, rekonstrukce bytové jádro, bytová jádra, koupelny, koupelna, koupelen. Obklady, dlažby, dlažba, sanitární keramika. Obkladačské, zednické práce. Zedník, obkladač. Návrhy koupelen ve 3 D.

Služby: - zámečnické práce - olovářské práce. Výroba: - bazény - bazénové zastřešení - plastové nádrže (septiky).

Stavební práce: -opravy a rekonstrukce -nová výstavba staveb pro průmysl a zemědělství -sanace betonových konstrukcí -zateplené fasády -rodinné domy na klíč.

Stavební, tesařské, pokrývačské a klempířské práce.

Kamenosochařství: -interiéry-krby, koupelny, bary, stolové desky -exteriéry-pomníky, plastická grafika, dlažby, schody -fontány-přírodní, japonérie -opravy věci na zakázku v oblasti sochařství.

Výroba modelů, maket a prototypů. Návrh interiérů a reklamních komponentů. Výroba rekvizit a dekorací pro TV.

Práce: -protipožární nátěry, nástřiky. -hydroizolace. -sanace staveb. -průmyslové podlahy.

Podlahářské práce: - dodávka a pokládka plovoucích laminátových a dřevěných podlah, přírodního linolea a PVC, koberců, korkových a kaučukových podlah - renovace a broušení podlah. Prodej, montáž - PVC - koberce - přírodní linoleum - ve čtvercích - metráž - plovoucí - dřevěné podlahy - masívní - vrstvené - plovoucí ...

Řemesla, služby, opravy, servis - plynařské práce - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - vodo topo plyn Montáž - podlahové topení - elektrické, plynové, kondentační kolte - krby

Řemesla, služby - pokrývačské práce - tesařské práce - klempířské práce - sádrokartonářské práce - zámečnické práce - zednické práce Výstavba - dřevostavby

Práce: -zemní, výkopové. -výstavba inženýrských sítí. -revitalizace vodních toků. -práce na komunikacích. -demolice.