VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Zakázková výroba nábytku. Truhlářství se specializací na kuchyňské linky. Výroba umělých stromů do interiéru.

Výroba: -rolety PAVON -rolety klasické, dřevěné, rolety s krycí lištou -sítě proti hmyzu -dřevovýroba.

Zednické práce. Tesařské práce. pokrývačské práce. Sádrokartonář.

Sádrokartonové a minerální podhledy, sádrokartonové příčky a stropy, tepelné izolace, rekonstrukce podkroví pomocí sádrokartonového systému Knauf, zateplování půdních prostor, OSB konstrukční podlahy. Záruční doba 5 let.

Činnost: - realizace staveb. - projekční činnost. - inženýrská činnost. - zámečnictví. - tesařské, pokrývačské práce.

Činnost: - výroba průmyslových a domovních rozváděčů - elektroinstalační, elektromontážní práce

Dámské zakázkové krejčovství. Služby: -čistírna oděvů

Veškeré malířské, natěračské práce: -nátěry fasád -silikáty, silikony, akryláty: - vlastní lešení -nástřik ústředního topení, radiátory -stříkané tapety VARIOPAINT -stříkané plastiky - plastický nástřik GOTA -reflexní nátěry nových střech -okna, dveře, podlahy, truhlářské výrobky -ocelové konstrukce -protipožární ...

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Izolatérství Komplexní regenerace bytových zděných, panelových i historických domů zahrnující projekční a inženýrskou činnost, technický vývoj, kontrolu kvality a finanční poradenství.

Malířské, natěračské práce Brno. Nátěry fasád Malování pokojů Tapetování

Malíř, natěrač. Malování pokojů Brno Natírání Tapetování Nátěr fasády - dekorativní lišty a rozety - nástěnné malby - nápisy a obrázky na stěny - renovace dveří - renovace oken a nábytku - nástřik radiátorů - nátěr střech - fládrování (imitace dřeva) - pokládka podlah - úklid po malování.

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - tvrdokovové ( karbidové ) a diamantové nástroje pro broušení, frézování, leštění, vrtání, řezání, práci se sklem - brousící a leštící přístroje - ultrazvukové vany - měřící přístroje. Broušení a vrtání karbidem a diamantem.

Komplexní stavební a zednické práce, rekonstrukce všech typů staveb, novostavby a přístavby rodinných domů, půdní vestavby, rekonstrukce půdních prostor, kompletní rekonstrukce koupelen a bytových jader.

Zámečnictví. Další služby: -výroba, prodej zařízení pro gastronomii -práce na CNC ohraňovacím listu -servis chladícího zařízení -montáže klimatizací -zámečnická výroba dodá i jiné výrobky nerezový materiál (schodiště, zábradlí).

Servis a oprava plynových kotlů a hořáků. Montáž topení.

Instalatérské a topenářské práce. Zednictví a obkladačství.

Stavební firma. Rozvody a instalace.

Truhlářství, podlahářství Zednictví Hodinový manžel

Přípravné práce pro stavby a zednictví

Zámečnictví, nástrojářství. Broušení pil na dřevo, nožů a fréz.

Elektroinstalační práce, prodej a montáž kamerového systému, domácích telefonů a pohonů vrat NICE.

Výškové práce. Opravy a nátěry fasád, střech, montáž reklam, montáž zábran proti ptactvu.

-Příprava a vypracování technických návrhů -Činnost technických poradců v oblasti stavebnictví a architektury -Inženýrská činnost v investiční výstavbě

Tvorba moderní architektury. Inteligentní bydlení.

Řešení pro životní prostředí. Hodnocení vlivů, krajinné plánování. Pedologie a geologie. Zahradní architektura a aplikovaná ekologie.