VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Lakýrnické a natěračské práce Malířské práce byty a kanceláře Tapetářské práce Rekonstrukce interiérů.

Činnost, práce: - vodoinstalace - plynoinstalace - topenářské - revize plynu

Řemesla, služby - výškové práce - zámečnické práce - natěračské práce

Práce: -vodoinstalační -topenářské -kanalizační

Práce, služby: -řezání laserem -kabelové příchytky -strojní výšivka

Výroba, prodej, montáž - vertikální a horizontální žaluzie - látkové roletky - sítě proti hmyzu i balkónové dveře, navíjecí sítě proti hmyzu - venkovní předokenní rolety - markýzy - stínící technika Řemesla, služby - čalounění dveří - topenářské práce - instalatérské práce

Izolační a zateplovací práce Zateplování střech Tepelné a vodotěsné izolace střech - tvrdá polyuretanovou pěna - izolace proti vlhkosti - izolace podkroví nástřikem měkké polyuretanové pěny (PUR SOFT). Izolace tanků a nádrží Možnost využití dotace Zelená úsporám.

Technické konzultace a poradenství - difuzně otevřené konstrukce dřevostaveb - výstavby nových objektů na bázi dřeva dřevostavby - konstrukce podkroví - rekonstrukce a modernizace staveb na bázi dřeva - technologie výroby dřevostaveb a její optimalizace - závady a poruchy konstrukcí na bázi dřeva Prodej ...

Truhlářské práce - dveře - dřevěná schodiště a zábradlí - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací stěny.

Nákladní doprava Výroba - stavební kámen - obklady - dlažby Prodej stavebního materiálu.

Truhlářství, podlahářství

Elektroinstalace, instalatérství a montáž sádrokartonu.

Služby: Truhlářství podlahářství.

Řezbářské práce, restaurování, umělecký truhlář. Zakázková výroba.

Stavby a rekonstrukce na klíč Stavební práce Práce s kovy, dřevem, kamenem Malířské a natěračské práce Montáže, demolice Výškové práce Inženýrské sítě

Instalace: - zabezpečení byty, provozovny. Elektroinstalační práce: - elektrozařízení. Revize: - hromosvody - elektrozařízení.

Hodinový manžel - malířské práce - drobné zednické práce - instalatérské práce

Nabízím stavební, zednické, obkladačské, sádrokartonářské a zateplovací práce. Komplexní stavební práce, zednické práce, obkladačské práce a sádrokartonářské práce v Brně a okolí dle požadavku investora.

Kominické práce, kominictví. Služby: -prohlídky průmyslovou kamerou -vložkování pomocí nerezových a plastových systémů -revize -kolaudace -poradenství -posudek projektové dokumentace -výpočet spalinových cest -autorizované měření emisí dle zákona 86/2002 sb. o ochraně ovzduší -čištění komínů.

Poskytovatel internetového připojení pro domácnosti i pro firmy: - datové sítě, - elektroinstalace, - revize.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Povrchové úpravy staveb: -zateplovací systémy -fasádní barvy -laky a lazury -podlahové nátěry -měření vlhkosti stěn

Zámečnictví, nástrojářství Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení