VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Zakázková výroba interierového nábytku. Vyměříme a zpracujeme grafický 3D návrh a cenovou kalkulaci a následně vyrobíme originální nábytek dle přání klienta. Výroba nábytku do: -kuchyně -obývacího pokoje -ložnice -dětského pokoje -kanceláře -baru. Výroba vestavěných skříní na míru.

Naší hlavní činností je demolice. - zděné objekty - dřevěné objekty - železné konstrukce Součástí bouracích služeb je i roztřídění zbouraného materiálu.

Stavební činnost: - novostavby, rekonstrukce, opravy - rekonstrukce-rekreačních chalup bytových a nebytových prostor - obklady, dlažba, zámková dlažba.

Praní a šití krojů. Strojové a ruční vyšívání krojů. Šití dárkových předmětů. Církevní oděvy a textilie, peřinky a roušky ke křtu. Bytové doplňky.

Praní a šití krojů. Strojové a ruční vyšívání krojů. Šití dárkových předmětů. Církevní oděvy a textilie, peřinky a roušky ke křtu. Bytové doplňky.

Výstavba - krby, římsy - modifikované sanační omítky Řemesla, služby - štukatérské práce - restaurátorské práce

Elektrikář Montáž, opravy, a zkoušky elektrických zařízení do 1000V - rekonstrukce elektro panelových bytů a jader - elektroinstalace rodinných domů - elektroinstalace výrobních hal a provozoven - elektroinstalace prodejen atd.

Kovovýroba: - zámečnictví, pasířství - zastřešení polycarbonátem - autobusové zastávky - kovářské zádradlí a brány(posuvné, křídlové) - svařování TIG, WIG, MAG - nerez zábradlí, bytové a stavební konstrukce - montáž výrobních hal - výroba strojů na zakázku - oplocení

Elektroinstalace: -elektroinstalace, elektromontážní práce.

Služby - preparace loveckých a rybářských trofejí

Řemesla, služby - lakýrnické práce - malířské práce - tapetářské práce - natěračské práce - štukování

Řemesla, služby, revize - kominické práce

Zateplování fasád - anhydritové potěry Pokládka - lité a průmyslové podlahy Vnitřní omítky

Řemesla, služby - truhlářské práce Výroba, prodej - kancelářský nábytek - postele - skříně - obývací pokoje - nábytek na míru Nábytek Mrázek OD Prior Zlín 5 .etáž Masarykova 2523 76001 ZLÍN tel + fax 577433235 mob. 603854119

Šití, zakázkové krejčovství: -společenské šaty, obleky -svatební šaty -textilní doplňky - povlečení, záclony. Opravy a úpravy: -oděvů. Návrhy, malosériová výroba: -modelová konfekce (pánská, dámská) -společenské oblečení -oděvy pro volný čas -sportovní oblečení -pracovní oděvy. Prodejna - Otrokovice, nám. 3. května 1793, ...

Výroba, montáž: - kuchyně, skříně, postele, šatny - nábytek do srubů, chalup a roubenek - schodiště a zábradlí - obklady betonových schodišť a renovace starých schodišť - dveře - renovace nábytku a schodišť

Barvy Morava. Práce, služby: -natěračské -malířské -podlahářské -výškové -žaluzie -úklid.

Malířské a natěračské práce. Nátěry bytů, rodinných domů, kancelářských prostor, průmyslových areálů. Nátěry fasád (akrylátové, silikátové, silikonové). Vysokotlaké nástřiky a pískování kovových povrchů.

Půdní vestavby Čerti. Montáž: - suchých staveb - plovoucích podlah - podhledy (kazetové, minerální). Přestavby interierů.

Výrobce, výroba: -kuchyně na míru včetně zaměření a grafického návrhu -komplexní řešení problematiky kuchyňských linek: -vestavné skříně na míru včetně zaměření a grafického návrhu - velkoobchod - prodej kuchyňských linek sektorová řada - výroba nábytku na míru i sériově. Prodej: - bytového nábytku - kancelářského nábytku - ...

Kuchyňské studio. Výroba, montáže, maloobchod, prodej: -nábytek, nábytku -kuchyňské linky, kuchyně -dveří, schodišť -podlah, podlahy.

Výrobce, výroba: -kuchyně na míru. Stolařství, truhlářství. Komplexní řešení problematiky kuchyňských linek.

Výrobce, výroba: -kuchyně na míru. Stolařství, truhlářství. Komplexní řešení problematiky kuchyňských linek.

Montáže: - větraných fasád - soklů a střešních podhledů - bezúdržbové. Vhodné pro rodinné domy, výrobní haly, panelové domy, bytové domy, výrobní haly.