VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Umělecké truhlářství. Veškeré truhlářské práce. Zakázková výroba: - nábytku, interiérový nábytek.

Kovovýroba, stojírenství - CNC obrábění - svářečské práce provozovna Na Návsi 3 252 19 Drahelčice - Rudná u Prahy

Nákladní doprava Demolice Zemní a výkopové práce

Malířství, natěračství. Malířské a natěračské práce.

Výroba: -tesařská, tesařství -dřevostavby včetně prvků pro montované -krovy.

Stavební práce, stavebnictví, stavební činnost: -zemní a stavební práce -nakladačem (UNC 061)(snadný přístup do obtížných míst)LOKUST L 1203, traktory -výkopy základů, základy -náklad stavební sutě -úprava terénů -náklad palet, palety -zámková dlažba, dlažby -chodníky, vjezdy, parkoviště Betonárka Rakvice. Nízkoenergetické pasivní ...

Geodetická kancelář. Veškeré druhy zeměměřických prací v katastru nemovitostí, inženýrské geodézii, mapování a rovněž při provádění pozemkových úprav. Vyhotovení geometrických plánů.

Kominictví, komíny -kominík - revize - vložkování -čištění - stavby systémové komíny - kontroly revizní kamerou.

Práce: - malířské - natěračské.

Provoz a servis kašen a fontán.

Stavební činnost, stavební práce: - výstavba RD na klíč - monolitické konstrukce - rekonstrukce - fasády - inženýrská činnost - technický, stavební dozor. Služby: - odstraňování škod - sanace objektů.

Stolařství, truhlářství, truhlářské práce, návrh, dodávky na klíč: -interiéry dle projektu -nábytek do: -obchodů, kanceláří, hotelů, škol -atypický. Výroba, montáž, opravy: -vestavěné nábytkové stěny a příčky -obklady -kastlová, tešaurová okna a dveře. Materiál: -dřevo masiv -lamino -dýha.

Regenerace kovů Sváření a naváření na železnici Investiční činnost Výroba komponent pro kolejovou dopravu Broušení Montážní práce Poskytování služeb pro lesnictví

Zámečnictví, nástrojářství. Oprava: -hydrauliky -dělících strojů -sekacích strojů -strojů schön, schoen+sandt, sandt, atom, ring, svit. Prodej: -sekací stroje -dělící stroje.

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba z laminovaných dřevotřískových materiálů: -kancelářský nábytek -dětské pokoje -postele -vestavěné skříně -šatní skříně -obklady -regálové sestavy -schodiště -oprava a montáž nábytku.

Dámské i pánské krejčovství. Prodej: - metráž. Šití: - svatební šaty na míru - firemní oděvy pro prezentace a veletrhy - speciální taneční kostýmy - zakázkové šití - oděvy na míru - modelová tvorba - sportovní oblečení.

Nabízíme topné a sanitární systémy, interiérové úpravy, rekonstrukce bytů a bytových jader. Nabídka: - topné a sanitární systémy - topení - voda - kanalizace - plyn - stavební práce - interiérové úpravy.

Pasířství, práce s nerezy, broušení, leštění, svařování. Výroba nerezového zábradlí, madel, pojezdových bran a branek. Opláštění ocelových konstrukcí, nerezovým plechem. Kovovýroba.

Restaurátorská práce starožitného nábytku, především keramiky, vitráží, hraček.Prodej starého renovovaného nábytku.

Zateplování fasád. Obkladačské práce. Zednické práce, rekonstrukce: - bytová jádra - bytové domy.

Stavební firma, stavba: - rodinné domy - bytové domy - oprava, rekonstrukce - provádění různých stavebních prací. Poradenství a konzultace. Zemní práce minibagrem pro stavební přípojky. Možný vjezd vraty, dveřmi už od 100 cm !

Zástupce Boschert-Gizelis pro ČR a SR: -hydraulické nůžky na plech -ohraňovací lisy -řezání plasmou Vývoz strojírenské produkce do Ruska