VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Zámečnické práce. Vyrábíme na zakázku výrobky z nerez oceli. Nejčastější činnosti pro tyto menší zámečnické práce jsou svařování, ohýbání plechů (až do délky 3 150 mm a šířky 6 mm) nebo stříhání plechů. Strojní výroba.

Řemesla, služby, montáž, opravy, servis, revize - elektroinstalační práce, elektroinstalace Montáž, revize - hromosvody - elektrická zařízení - kamerové a docházkové systémy

Malířské práce Montáž osvětlení Elektroinstalační práce a rekonstrukce: - byty - domy - průmyslové objekty. Stavební práce

Zabýváme se instalacemi zabezpečovacích systémů JABLOTRON, kamerovými systémy, moderními elektroinstalacemi a elektrickým podlahovým vytápěním. Elektroinstalace, elektromontáže, slaboproud, silnoproud, elektronické zabezpečovací systémy, domovní telefony a videotelefony, datové sítě, kamerové systémy atd.

Zemní práce pro plynárenská zařízení tj. nové i rekonstruované plynovody a přípojky. Výstavba inženýrských sítí, včetně povrchových úprav komunikací. Zajišťování poruchové služby a pohotovosti.

Zámečnictví - výroba a montáž plotových dílců a vrat včetně dřevěných výplní, drobné zámečnické a soustružnické práce, výroba klíčů. Prodej: - vodou ředitelné barvy - emaily - luxoly - ředidla - malířské barvy - potřeby pro malíře - levné stáčené saponáty.

Izolatérství Zateplení plochých střech Hydroizolace

Mechanické úpravy kovů. Výroba strojírenská, kovovýroba: -obrábění, frézování: -odlitků -ocelových a železných dílů, jako polotovar pro další zpracování.

Výroba, práce: -elektroinstalace -autoelektrika.

Čalounictví. Zabýváme se návrhy a realizací bytových, hotelových a veřejných interiérů: - kompletní servis v oblasti zastiňovacích systémů od návrhu, zaměření, šití, montáže, až po aranžérské práce (záclony, závěsy, klasické a římské rolety, plissé žaluzie, aj.). Dále interiérovým textilním designem - přehozy, polštáře, dekorace, ubrusy. Opravami ...

Zámečnictví, nástrojářství Zednictví

Kovovýroba, zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník -kovoobrábění, obrábění kovů. Tvarové dělení - řezání plechů CNC plazmou. Ohýbání plechů na CNC ohraňovacím lisu. Dílenské sváření prostorových svařenců. Výroba: -víceúčelové pily HVP* 60 A -okružní pila na dřevo.

Vodoinstalatérství, topenářství, plynařství. Rozvody v rodinných domech. Vodoinstalace: - vnitřní rozvody - vodovody - realizace, rekonstrukce koupelny, toalety - dodávky a montáže ohřívačů vody - připojení domácích spotřebičů - myčky, pračky Topenářské práce: - podlahové vytápění - kotle na tuhá paliva, plynové kotle i ...

Řemesla, služby - elektroinstalace Výroba - elektrické rozvaděče - automatizace pro papírenský průmysl a ČOV

Realizace a revize elektroinstalací domů a bytů. Tvorba internetových prezentací. Prodej náplní do tiskáren.

Sádrokartonářské práce: -montáže sádrokartonu: -příčky, podhledy -oblouky a atypické tvary -půdní vestavby -minerální podhledy -izolace, nátěry -montáže suchých staveb. Kompletní stavby na klíč. Dodávka materiálu.

Stavební firma. Zemní práce. Nákladní doprava.

Malby, nátěry, fasády, zednické práce

Servis elektronických zařízení. Instalace slaboproudých rozvodů. Servis vodoinstalací, topení. Stavební práce, rekonstrukce bytových jader.

Návrhy: -technického řešení plochých střech včetně tepelných izolací (zateplování). Kalkulace, rozpočty: -nové střechy, sanace a nebo opravy značek FATRA, ALKORPLAN, SIKA, BAUDER, SARNAFIL, VEDAG. -záchytné systémy TOPSAFE Dodávky na klíč: -sanace plochých střech -výstavba nových střech -montáž klempířských prvků včetně ...

Provádíme dopravní stavby a elektromontáže: -opravy asfaltových povrchů -zemní práce -zaměřování zemních kabelů.

ITF. Maloobchod, prodej: -topenářský a instalační materiál. Práce, rekonstrukce a opravy: -instalatérské, domovní instalace: -TOPO, topenářské, topenářství, topení -PLYNařské, plynoinstalace.

Výroba, prodej, montáž: -nábytek: -zakázková výroba nábytku -kuchyně, kuchyňský na zakázku -obývací a dětské pokoje -kanceláře -vestavné skříně -bytový nábytek. Zakázková výroba drobných dřevostaveb: -pergoly, altány, zahradní domky -garážové stání. Návrhy interiérů: -na počítači ve 3D grafickém programu.